Mutasd meg, mid van 4.0

Rewind gomb? :roll_eyes:

score GIF

1 kedvelés

Akivel gond van, azzal tisztázom privátban…, én igy szoktam.

A böngésző előzmények fülén​:joy:

1 kedvelés

Csak előre lehet nézni! :point_up:

Jó ,de melyik oldal volt ? :joy::joy::joy::joy:

Én ezt vallom,
van egy hasonlóan gondolkodó csapat

de nem egyformán és ez így van jól :slight_smile:

Mert akkor klónok lennénk.
Nem fogunk mindent egyformán látni vélekedni.
De mondom ezzel nekem nincs bajom,
légy szí neked se legyen :slight_smile:

Tisztelettel

Remélem a CHATGPT nem regelt még be :joy:

Sajnos végig kell nézned ha segíteni szeretnél Zolinak! :woman_shrugging::joy:

1 kedvelés

Az addig ok de végzek vele 4.20-ig ? Mert akkor ébresztő lesz :joy::joy:

Átugrálni a pikáns könyvjelzőket is :grin: de ha neadjisten meglesz, várom pm-ben is. :wink:

2 kedvelés

Nem 4-kor? :grin:

Olyan szrokat nem nézek,csak valamelyik vape shop ugrik fel állandóan :joy:tudhatnátok :joy::joy::joy::joy::joy:

Ár/ érték arányban? Mert abban nálam, megismérlem nálam, nagyon nem. A v9 sokkal jobb anyagminőség, 5* ennyiért. Ízben a pio nekem veri. Th a v9-ben semmi. A pioban nekem van. Ennyi

2 kedvelés

Az ár érték arányról nem tudok nyilatkozni mert ÉVA nem hagyta ki fizetni.De igen tudom az árát abba jó de számomra középszerű semmi extra.A töltés az jó ezt tudja a kayfun de az drága.Koszos kézzel használni munkába frankó lesz…

Ház azaz 5, az inkább 3, de az is csak akkor ha csájna, ha euból akkor inkább 2. De ja, ebben a kategóriában jó, régen is az volt, sokan vették is. Márha nincs igény thra. :sweat_smile:

Csak fekete,de legalább van​:grin:

3 kedvelés

Egy szó mint száz… nekem a pio nagyon bejött. Egész nap a számban lóg. Tudjátok ti is, h volt nekem is a by-ka v9, de nem jött be igazán, ezért is adtam el. A by-ka v9 valóban jó izeket ad, de mint tudjuk, ez a vépelés is szubjektív…
De ha legközelebb kazánt veszek, vagy rendelek, akkor 2 drb pioneer v 1.5 rta lesz.

Ilyen ez a vép szakma, nincs ezzel baj, mi sem azért vettük meg, hogy szarozzuk…egyébként nem szar. Csak nekem csalódás, ennyi.

Nekem nem csalódáa ennyire számitottam a töltése az plusz jó…

2 kedvelés