Rewind gomb?
Akivel gond van, azzal tisztázom privátban…, én igy szoktam.
A böngésző előzmények fülén
Csak előre lehet nézni!
Jó ,de melyik oldal volt ?
Én ezt vallom,
van egy hasonlóan gondolkodó csapat
de nem egyformán és ez így van jól
Mert akkor klónok lennénk.
Nem fogunk mindent egyformán látni vélekedni.
De mondom ezzel nekem nincs bajom,
légy szí neked se legyen
Tisztelettel
Remélem a CHATGPT nem regelt még be
Sajnos végig kell nézned ha segíteni szeretnél Zolinak!
Az addig ok de végzek vele 4.20-ig ? Mert akkor ébresztő lesz
Átugrálni a pikáns könyvjelzőket is de ha neadjisten meglesz, várom pm-ben is.
Nem 4-kor?
Olyan szrokat nem nézek,csak valamelyik vape shop ugrik fel állandóan tudhatnátok
Ár/ érték arányban? Mert abban nálam, megismérlem nálam, nagyon nem. A v9 sokkal jobb anyagminőség, 5* ennyiért. Ízben a pio nekem veri. Th a v9-ben semmi. A pioban nekem van. Ennyi
Az ár érték arányról nem tudok nyilatkozni mert ÉVA nem hagyta ki fizetni.De igen tudom az árát abba jó de számomra középszerű semmi extra.A töltés az jó ezt tudja a kayfun de az drága.Koszos kézzel használni munkába frankó lesz…
Ház azaz 5, az inkább 3, de az is csak akkor ha csájna, ha euból akkor inkább 2. De ja, ebben a kategóriában jó, régen is az volt, sokan vették is. Márha nincs igény thra.
Csak fekete,de legalább van
Egy szó mint száz… nekem a pio nagyon bejött. Egész nap a számban lóg. Tudjátok ti is, h volt nekem is a by-ka v9, de nem jött be igazán, ezért is adtam el. A by-ka v9 valóban jó izeket ad, de mint tudjuk, ez a vépelés is szubjektív…
De ha legközelebb kazánt veszek, vagy rendelek, akkor 2 drb pioneer v 1.5 rta lesz.
Ilyen ez a vép szakma, nincs ezzel baj, mi sem azért vettük meg, hogy szarozzuk…egyébként nem szar. Csak nekem csalódás, ennyi.
Nekem nem csalódáa ennyire számitottam a töltése az plusz jó…