Mutasd meg, mid van 4.0

Ifjú titán koromban volt egy pöckölt golfom azt én is le festettem teddyvel nagy sikere volt…később a fényező szídott is le kellett az egészet fémig csiszolni… :smile:

1 kedvelés

Off…

7 kedvelés

Csinos darab :wink:

Szép,szép,csak kár hogy egymásba nyílnak a szobák :rofl:

Karaj/Király :grinning:
Go On King GIF by Amazon Prime Video

2 hónap után…fincsi…

9 kedvelés

Első kóstolás :slightly_smiling_face: Buran
Nos, hmm :star_struck:

9 kedvelés

20 mg nem semmi… :+1:

4 kedvelés

Most ez bevált. Viszont 4 ml elég egy “nyugodt” napon.

(Nem volt óriási ugrás a 18-astól :grin:új tekerésnél most elég a 18.5 W)

Én is próbáltam régen ,hogy emeltem az erősségen de úgyan úgy sokat szívtam… :no_good_man:

5 kedvelés

Érdekes, én is vizsgálom most a valós szokásaimat. 6 ml/fos munkanap napi rekordnál előfurdul, hogy 1 órát is szívom majdnem láncban. Viszont ezzel a setuppal 2-3 mp egy slukk. Ez voltaképpen nekem utánozza azt, amikor erős cigarettát szívtam egész nap. Ezt az Expromizer4 dolgot se tudom elengedni, annyira bevált.
Most a 2 ml kicsiből meg Briwn Tabak megy. Desszertre is full jó, de ad th-t is.

4 kedvelés

Mióta itt rászoktatttak a dessertre a sima dohányt már alig bírom 6ml elég egy napra mellé még a dessertből vagy 20-30ml és csak 3mg.Igazából a TH-át már nem bírom nagyon…Vicious Ant Scylla rta igy csak áll pedig jó ízű de annyira TH-ás… :nauseated_face:

5 kedvelés

Én eszerint ötödannyi slukkot viszek be. Rövideket slukkolok nagyon. Nem tudom, összefügg-e azzal, hogy az én tüdőm születésem óta vacak. A hosszú, nagyon sok gőzt nem tolerálja.
Látod, én ütőseket szívok, de rövideket.
Az a fontos, mindenki megtalálja, mi fekszik neki :slightly_smiling_face: viszont a th-t sem tudom elengedni.

3 kedvelés

6 kedvelés

Chuck Norris Ok GIF by Sony Pictures Television

11 kedvelés

Bishop mtl vs Labs mtl viszonylatában esetleg lenne valakinek mondanivalója?
A Bishopot el tudom képzelni, mert van egy Ripley-m és imádom.

(…FB fórumon)

11 kedvelés

A “szokásos” setup…kis TVGC injekció, egészségetekre, könnyű szerdát :wink::+1:

És a benti társam, a “lopakodó” :grin:frissen tisztába téve

11 kedvelés

Végre ! De rég láttam :blush::joy:

3 kedvelés