Már megint egy futár… elfelejthetnének már. Délután beüzemelése következik. Németországból 4 nap alatt érkezett.
szép mod,mely oldalról van?
Üdv. Riccardo. (Első kép.)
Najóvammá
Pont ebben a sorrendben akartam én is Lost Vape modokat venni, csak én nem tettem
Használd egészséggel
Jövő héten meg jön a Centaurus?
Csak mert azt is nézegetem
Most …megállnék…
Látom benne vagy a flowban
Erősen építem a gátat…
Én is sokszor vagyok úgy, hogy megállnék, de hát az q… lendület, az visz tovább
Volt olyan időszakom, amikor jött a futár, én meg azt sem tudtam mit hoz, kemény ez a véper lét
Olyan nekem is volt, hogy egy nap kettő, az egyik utánvétes, a másik nem, én meg ott kapkodtam, hogy most akkor kell pénz vagy nem kell vagy mi van?
Nálam is így kezdődött … gondoltam sok a cucc, észszerűsíteni kéne a készségeket. Eladtam három modot és egy tankot. Jött a köd…jó sűrű. Vettem két modot és két tankot. Mondhatni az próbáljon észszerűsíteni akinek van hozzá… Hát így jártam Csak az vigasztal, hogy - ahogy olvasom - vagyunk így egy páran.
Az könnyen lehet, ha ideszabadulna valami pszichomókus, tobzódna az alapanyagban
Gratulálok, szép darab ez is. Kell egy csoport az oldalra, boltkórosoknak.
Na, melyik a jobb?
Kopp…kopp. Eddig mind a kettő jó és tetszik. A Thelemát szoknom kell még kicsit mert rég volt már két aksis modom. Tudásban egyformák, a DNA 250 - papírforma szerint - kicsit jobb akkukezelésben.