Már megint egy futár.. elfelejthetnének már.
Délután beüzemelése következik. Németországból 4 nap alatt érkezett.
szép mod,mely oldalról van?![]()
Üdv. Riccardo. (Első kép.)
Najóvammá ![]()
Pont ebben a sorrendben akartam én is Lost Vape modokat venni, csak én nem tettem ![]()
Használd egészséggel ![]()
Jövő héten meg jön a Centaurus? ![]()
Csak mert azt is nézegetem ![]()
Most …megállnék…
Látom benne vagy a flowban ![]()
Erősen építem a gátat… ![]()
Én is sokszor vagyok úgy, hogy megállnék, de hát az q… lendület, az visz tovább ![]()
Volt olyan időszakom, amikor jött a futár, én meg azt sem tudtam mit hoz, kemény ez a véper lét ![]()
Olyan nekem is volt, hogy egy nap kettő, az egyik utánvétes, a másik nem, én meg ott kapkodtam, hogy most akkor kell pénz vagy nem kell vagy mi van? ![]()
Nálam is így kezdődött … gondoltam sok a cucc, észszerűsíteni kéne a készségeket. Eladtam három modot és egy tankot. Jött a köd…jó sűrű. Vettem két modot és két tankot. Mondhatni az próbáljon észszerűsíteni akinek van hozzá… Hát így jártam Csak az vigasztal, hogy - ahogy olvasom - vagyunk így egy páran. ![]()
Az könnyen lehet, ha ideszabadulna valami pszichomókus, tobzódna az alapanyagban ![]()
Gratulálok, szép darab ez is.
Kell egy csoport az oldalra, boltkórosoknak. ![]()
Na, melyik a jobb?
Kopp…kopp. Eddig mind a kettő jó és tetszik. A Thelemát szoknom kell még kicsit mert rég volt már két aksis modom. Tudásban egyformák, a DNA 250 - papírforma szerint - kicsit jobb akkukezelésben.