Eleaf iStick Rim C.
Bár ez még “csak” EUs irányelv amire hivatkoznak, de jelzi az utat amerre tart az egész vape téma. Már most is vannak shop-ok (láthatóan) melyek erre hivatkozva nem szállítanak külföldre. A mi rezsimünk ennél trükkösebb volt…előbb bezáratja a hazai shopokat és így nem lesz más esély a beszerzésre mint a külföldi személyes vétel. Egyre jobb ötlet a szlovák határmenti vape shop
Van ennél jobb ötletem is, vape webshop Szerbia székhellyel
Ha így halad a dolog még jó pár évig nem lesz EU tag és rá így nem vonatkoznak a szabályok
De ez csak sima elmélkedés részemről…
Meg tudjuk milyen furfangos a magyar
EUn kívülről elég karcsú a személyesen behozható mennyiség…a vám meg a postát átvilágíthatja/belenézhet. Szóval ha valaki nem kíván csempészni annak a szlovák shop marad ha elterjed a német példa EU szerte
Ja, akkor jól emlékeztem.
Hát a chipre annyit tudok csak, hogy fogalmam sincs. Nem lehet valami bonyolult szerkezet. W-ban használtam csak, de 2 Onebar közt is volt érezhető különbség. Tc módjairól semmi tapasztalatom, sosem próbáltam. Az alu ház max annyiban véd, hogy nem törik össze, kopni elég hamar kopik vigyázott használat mellett is (a fekete szerepelt “hosszabb” távon nálam).
Én inkább azt láttam benne, hogy későbbiekben talán könnyebben fejleszthető Dicodes lappal, de erre végül nem került sor.
Utószóként…
Ha csak így magában használod, kb. annyi mint egy fele annyiba kerülő pico, swag, vagy akármi más kis 1 akkus mod.