Most is azt pöfékelem!
Nekem ez minden, ami van. A Polar Night, az átalakított tankjával, a Siren2, és az Innokin, aminek mindene elhalálozott, jelenleg csak mechanikus mod -ként használható.
Ez mi? Lehet, hogy most nekem megfizethetetlen, de ha annyira jó, felvenném a listámra. De még a nevét se tudom.
Na most mrgfogtál. Szerintem Te új szettet szeretnél.
Majd egyszer. addig csak hadd csorgassam a nyálam. Ebben a hónapban már 20 lepedőt költöttem löttyökre, ha még készülékre is igényt tartok, az asszony keresztbe lenyel. A Siren olyan helyen van forrasztva, ami nincs bolygatva, reméljük, bírja még. A kínai kis hamis 150 Wattos mod, golyó és tűzálló, a 12,5 Wattjával tönkretehetetlen, század ohm pontossággal méri az ohmot, rövidzár, túltöltés, és mélykisütés elleni védelme kiváló. Az Innokin ennyit bírt ki, hogy a Siren 2x belepisilt, és vége. A Siren inkontinenciája messze földön híres, azért egy jó ízű tank, na de hát mégis. Csak csórók vagyunk. De addig is nézelődnék a lehetőségek között. A Brünhildével is szemezgetek, ha az nem vizel maga alá, az eredeti Siren - nel egy árban van. Az enyémet a fiam vette, azt állítja, eredeti, már az árát sem tudom, mert annyi minden volt akkor egyszerre, csak az zavar, hogy a huzal befogó része miért olyan törékeny fémből van? Szóval most azonnal még nem kell új szett, de mégis. Csak ugye Érted?
Sziasztok, jelenleg ennyi van üzemeltetve. 2 mecha pihen, mert ahogy régebben is írtam aksigyilkos egy szörnyetegek… (szabályozatlan DL megviseli kissé az akkukat)
A barna switcher kijelzőn látható kezdődő kis leválás még a gyári fólia…
Sziasztok!
Ma anyósomnál voltam délután füvet nyírni és ott “találkoztam” evvel a három beton lakóval.
Drip Tip javítva. Találjátok ki, miből van? A CE4 drip tipje némi farigcsálás után pontosan beleillik ennek az eredetijébe. Így már MTL-esebb élményt nyújt. Levegő beömlő szűkítése nem szükséges. Szerintem akkor könnyebben megéghet, bár az is inkább csak a vattázás kérdése. Kicsit töményebb aromázás kell neki, mint a Sirenbe. A felső levegőzés miatt sokkal hidegebb viszont a gőze.
Gratula a modhoz, egy falatnyi, jóóó, fél téglányi tökéletesség! Használd egészséggel! Mi is ezt tesszük!
Aztaaa
Meg van az új mod
Gratulálok
Jó nehéz tényleg. De gyönyörűűű. Nézd meg, hogyan illik a gunmetal színű kazánhoz. Ma megalkottam hozzá a külső akkutöltőt. Egy ilyen talppal a Siren is gyönyörűséges. A kéken, meg a piros modon nem nézett ki ilyen jól.
Menő lett, megérte várni vele! Grat!
Minden illik hozzá, mi ezért (is) imádjuk. Lehet gunmetal, ss, fekete, sőt akár piros tank… És a tudással sincs gond szerencsére.