Liquidek szavatossága

Sziasztok, jól gondolom, hogy 1évet szekrényben állt liquideket már nem nagyon kellene elszívni? Illetve hogyan tudom letesztelni, hogy “elromlottak-e”? Sajnos be lettek rakva fiókba, és elfelejtve, de nem szeretnék kidobni majdnem fél litert. Előre is köszönöm a segítségeket.

2 kedvelés

Szerintem simán elszivható… fiókban napfénytöl óvva volt

8 kedvelés

Próbáld ki ha rossz az íz ki öntöd ,de nem kéne,hogy baja legyen.

6 kedvelés

Nálam két év a limit, de nem szigorúan. Ha tovább áll, hát tovább áll. Szerintem simán szívható.

8 kedvelés

Sokadjára is beírom, hogyha a családi hűtőgépben tudsz faszolni magadnak egy részt, ott bőven 2 évet meghaladóan eltartható 5 fokon :slightly_smiling_face:
Amúgy meg olyan értelemben szobahőn sem romlik meg, csupán elhalványodhat az íze, nic tartalma egy idő után.
Legfosszabb tapasztalatom egy Individual Indians kóstoló volt anno, egy durván 30 millis “maradék”. Rossz és íztelen, dohos furcsa volt. Utána néztem meg, hogy 4.5 éve lejárt :joy::roll_eyes:

8 kedvelés

Köszönöm szépen, tényleg szívható, bár sok ízük nem maradt, ebből csap lesz.

5 kedvelés

Vagy inkább újra aromázás . Ugyan olyan aromával vagy hasonlóval felhúzhatod újra az ízt…

Ha merész vagy akkor rátolhatsz pl az eperre egy bacon-öst :joy:

4 kedvelés

Undorító lesz, csak még több pénzért :joy:

Romlott közelit nem érdemes felhúzni, ki tudja mik bomlottak le abban, meg az eredeti aromában is. Egyszer próbáltam. Annyit mondjuk nyertem vele, hogy elég volt egy hónap múlva kidobni :roll_eyes:
:joy:
Drink Me Wine GIF

2 kedvelés

Nem tudjuk romlott e …vagy csak ízehagyott . Dohányos arománál még nekem is volt hogy 2-3 hónap után rá kellett segíteni az ízre

3 kedvelés

Persze, de az tök más, mi t egy 1-2-3 éves szobahőn bomlasztott laborszökevény :grin:
Explosion Exploding GIF by Roanoke College

6 kedvelés