Liquid keverés

D) Gondolkodni kell előre!!
Nem pedig az utolsó utáni pillanatban “kapkodni”!!
Ha holnap fogy el valami, nem holnap kell megvenni, rendelni, stb !
:face_with_raised_eyebrow:

6 kedvelés

9 kedvelés

A történet vége​:heart_eyes:

Romance Love GIF

4 kedvelés

Itt vagyok !!! :wink:gondolom te sem tudod a tel.számát a hölgynek :thinking:

Mindenem megvan a leírt készletből :zany_face:

2 kedvelés

06-90….csak az elejére emlékszem :roll_eyes:

4 kedvelés

Ez így igaz. Nekem is van még a “tavalyi” alapléből, és aromákból egy fél liternyi. És megvallom, hogy ha az ismerősi körből nem lenne egy olyan idősebb valaki, aki igazából még a számítógép kezelés vonatkozásában sem járatos (telefonja is egy hagyományos nyomógombos kagylótelefon) - akkor még én is húztam volna ezt a dolgot egy kicsit, hiszen pár hónapra még nekem is van tartalék. Az az igazság, hogy évekkel ezelőtt énutánam, részben az én hatásomra tette le a cigarettát, és állt át gőzölésre, és ha nem segítek neki, most lehetetlen lenne beszereznie a hozzávalókat (már az elmúlt években is csak én rendeltem neki mindent), ezért egy kicsit felelősnek éreztem magam az ügyben :))
Viszont így már nekem is van tapasztalat, és valóban hetekkel előre, akár hónapokkal előre tervezni kell.

5 kedvelés

Évekre is lehetne, ha lenne valami mélyfagyasztási lehetőség…:roll_eyes:meg hely.:grin:

4 kedvelés

Azért ezt így nem mondanám.
Van itthon is “minden” is.
:saluting_face: :face_with_raised_eyebrow: :zipper_mouth_face:

3 kedvelés

Igen, de mint mondtam: semmi internetes tudás. Van olyan ember, aki a számítógépet sem tudja bekapcsolni. És ezek között van olyan, aki elektromos cigarettát szív. Ső! A párja is e-cigizett egészen addig, míg egyre problémásabb nem lett a beszerzés. Nemrég visszaállt a töltött hagyományos cigarettára!! Neki az Ikos nem alternatíva.

Ennyit a szabályozás hatékonyságáról… :frowning:

2 kedvelés

Nekem ne mond, a szomszédom még a nyomógombos telefont sem nagyon érti.
A többiről nem beszélve.
:face_with_raised_eyebrow: :face_in_clouds: :smirking_face:

2 kedvelés