Igen, az. Ha fontos, megpróbálok készíttetni neked egyet, de az valszeg fémből lesz. (Nekem is kell egy , így tipizálok.) Jó az is?
Hûha, egy igazi mester ember lennél? Persze hogy jó lenne, de nem egetverően szükséges.
A héten kezdtem bele ebbe a szakmába

Nem vagyok mesterember, de azért majd meglátom, mit tehetek. Nem ígérek semmit, csak annyit, ha nekem összejön egy, akkor tutira kapsz egyet te is.
@Zoli76 nem csodálom, hogy …magán kívül vok…már én is, az íz csak, csak, de a tekeréssel csúnyán bánik, de nagyon!
Igen…bár van még ennél sokkal rosszabb
Nem tehetek róla meguntam a keresgélést próbálkozásokat már egy ideje.inkább azt veszem csak amit szeretek.
Neked van igazad.
Nekem is megvannak már a kedvenc ízeim, de valahogy mindig elcsábulok valami újdonság felé. Sokszor azért váltok hogy ne unjam meg a kedvenc ízeket, ezért ha elszívok egy adag nem kedvencet (finoman fogalmazva ) utána sokkal jobban ízlik a bevált íz.
Kedvencem nekem is van de sajnos kiváncsi vagyok..
Dettó, de már javult a “lefolyó” arányom jelentősen
Hali, egy kis utánpótlás mert mar csak 2 dohanyos aromam maradt igy jol jott a theliquidcity akcioja, meg akkor mar 1-2 aprosag is becsuszott a kosarba, jahh meg az asszonynak a karacsonyi ajandek, mert most a feher a kedvenc szine
A jobb oldali mad dog-os dobozos dohanyos cuccrol valaki tud infot adni, mert abban 2 flakon van, vagy az olyan sok aromat ad a bekevereshez?
Dc szivar és a maple nekem annyira nem ütött ezzel el leszel te is egy darabig
Már közeleg a karácsooony
Havi 1 aromat fogyasztok a dohanyosbol, mert azt csak a kavehoz szivom
Jó sokat kávézhatsz
Napi 2, de az 20perc es DL-ben tolom
Fú, a Morning-ról meg az Excel-ről mindenképp írj majd pár szót.
Sajna mire azt bekeverem, el fogom felejteni.
Imádom az SC löttyöket, számomra az egyik legjobbak.