Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Igen, az. Ha fontos, megpróbálok készíttetni neked egyet, de az valszeg fémből lesz. (Nekem is kell egy , így tipizálok.) Jó az is?

1 kedvelés

Hûha, egy igazi mester ember lennél?:grinning::+1: Persze hogy jó lenne, de nem egetverően szükséges.

A héten kezdtem bele ebbe a szakmába :slight_smile: most nekiállhatok kideríteni mi is ízlik igazán… Idénre úgy gondolom bevásároltam, bár néha átfut az agyamon hogy jó lenne egy másik tank hogy jobban tudjak kostolgatni… XD nameg egy pod cbd nek, de nehéz meghúzni a határt :smile:

9 kedvelés

Nem vagyok mesterember, de azért majd meglátom, mit tehetek. :slightly_smiling_face: Nem ígérek semmit, csak annyit, ha nekem összejön egy, akkor tutira kapsz egyet te is.

2 kedvelés

@Zoli76 nem csodálom, hogy …magán kívül vok…már én is, az íz csak, csak, de a tekeréssel csúnyán bánik, de nagyon! :cry: :sweat_smile:

Igen…bár van még ennél sokkal rosszabb :grin:

Nem tehetek róla meguntam a keresgélést próbálkozásokat már egy ideje.inkább azt veszem csak amit szeretek.

3 kedvelés

Neked van igazad.

2 kedvelés

Nekem is megvannak már a kedvenc ízeim, de valahogy mindig elcsábulok valami újdonság felé. Sokszor azért váltok hogy ne unjam meg a kedvenc ízeket, ezért ha elszívok egy adag nem kedvencet (finoman fogalmazva :smiley: ) utána sokkal jobban ízlik a bevált íz.

3 kedvelés

Kedvencem nekem is van de sajnos kiváncsi vagyok… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Dettó, de már javult a “lefolyó” arányom jelentősen :grin:

3 kedvelés

Hali, egy kis utánpótlás mert mar csak 2 dohanyos aromam maradt :slight_smile: igy jol jott a theliquidcity akcioja, meg akkor mar 1-2 aprosag is becsuszott a kosarba, jahh meg az asszonynak a karacsonyi ajandek, mert most a feher a kedvenc szine :slight_smile:
A jobb oldali mad dog-os dobozos dohanyos cuccrol valaki tud infot adni, mert abban 2 flakon van, vagy az olyan sok aromat ad a bekevereshez?

10 kedvelés

Dc szivar és a maple nekem annyira nem ütött :smiling_face:ezzel el leszel te is egy darabig :grin:
Már közeleg a karácsooony :flushed::flushed:

4 kedvelés

Havi 1 aromat fogyasztok a dohanyosbol, mert azt csak a kavehoz szivom :slight_smile:

4 kedvelés

Jó sokat kávézhatsz :smiley:

Napi 2, de az 20perc es DL-ben tolom :slight_smile:

3 kedvelés

Fú, a Morning-ról meg az Excel-ről mindenképp írj majd pár szót.

2 kedvelés

Sajna mire azt bekeverem, el fogom felejteni. :frowning:

1 kedvelés

Arzenál :wink:

10 kedvelés

Imádom az SC löttyöket, számomra az egyik legjobbak.