Dpd hozza
Köszönöm
Kiborító aroma kokszolás szempontjából, ellenben fantasztikus csodálatos ízek keveréke!
A latakia számomra hibátlan jegyei, a Virginia és BC halványan édes cukros izzei teszik teljessé!
UI: - 100ml / 8,333333333333333-szor újratekerve, vattázva!
Ma lett istenigazából megkóstolva a Baker Flavor Cola aromája.
Nos…ez nem a legsikeresebb termékük. Az Inawera jobb.
Ez kesernyés, édes íz teljesen ohne, tehát egy száraz kóla, kicsi gyömbéres felhanggal.
Ízlik amúgy, csak nem teljesen Coke de a fanyarsága meg mégis levett a lábamról.
Sorra került a King of Sycili,viszont rájöttem,hogy én soha nem ettem cannolit
Minden esetre,ez egy finom citrusos-krémes,tésztás aroma.Gyorsan el fog fogyni!
Köszönöm az infót, rajta leszek a beszerzésèn
Azt én is bevizsgálom. Most szipákolom a kb. 1 hónapja bekevert BF Fresh Stowberry utolsó millilitereit. Eleinte nem annyira tetszett, de az idő megszépítette. Szép aranysárga lötyi, asszem, ilyet veszek még. Tivadar tanácsait megfogadtam volna a BF Wild Stowbwrryvel, de győzött az ihlet és ma 2 töltést elszipákoltam belőle. Kellemes kis fanyar íze van, egyértelmű, hogy még várni kell vele, de hát nagy ez az üveg, úgyhogy marad belőle beérett is.
Ez se rossz, a Cola…csak nem az a klasszikus “lónyál”, hanem ilyen gengszterkóla, th és karakter.
Nekem a dió érett be a BF-től, huhuuuu az egész lakásban érződik
Aztaaa. És milyen?
Jó intenzív dió íz, viszont ha raksz bele egy kis BF rum vaníliát na az oda vág rendesen
Erre gondoltam én is, azt mindig tartok készleten
Mennyi ideig érlelted és milyen összetételben?
És a PG/VG/Nic? Ezt azért kérdem, mert mostanában megfigyeltem, hogy a nic is befolyásol.
70/30 VGPG 3mg nic és 5%-os keveréssel
Köszi!
Ő volna az? Felkeltetted az érdeklődésemet
Igen
Jó reggelt egy napsütéses Klagenfurtból! A Revolute alaplé tényleg olyan jó, mint amilyen drága?