Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Dpd hozza

Köszönöm

Kiborító aroma kokszolás szempontjából, ellenben fantasztikus csodálatos ízek keveréke!
A latakia számomra hibátlan jegyei, a Virginia és BC halványan édes cukros izzei teszik teljessé!
UI: - 100ml / 8,333333333333333-szor újratekerve, vattázva! :sweat_smile:

5 kedvelés

Ma lett istenigazából megkóstolva a Baker Flavor Cola aromája.
Nos…ez nem a legsikeresebb termékük. Az Inawera jobb.
Ez kesernyés, édes íz teljesen ohne, tehát egy száraz kóla, kicsi gyömbéres felhanggal.
Ízlik amúgy, csak nem teljesen Coke :+1: de a fanyarsága meg mégis levett a lábamról.

5 kedvelés

Sorra került a King of Sycili,viszont rájöttem,hogy én soha nem ettem cannolit :grin:
Minden esetre,ez egy finom citrusos-krémes,tésztás aroma.Gyorsan el fog fogyni!

2 kedvelés

Köszönöm az infót, rajta leszek a beszerzésèn :+1::yum:

3 kedvelés

Na meg érkezett a Geekvape Mystery box szerintem egész jò cucc volt benne.

8 kedvelés

Azt én is bevizsgálom. Most szipákolom a kb. 1 hónapja bekevert BF Fresh Stowberry utolsó millilitereit. Eleinte nem annyira tetszett, de az idő megszépítette. Szép aranysárga lötyi, asszem, ilyet veszek még. Tivadar tanácsait megfogadtam volna a BF Wild Stowbwrryvel, de győzött az ihlet és ma 2 töltést elszipákoltam belőle. Kellemes kis fanyar íze van, egyértelmű, hogy még várni kell vele, de hát nagy ez az üveg, úgyhogy marad belőle beérett is.

4 kedvelés

Ez se rossz, a Cola…csak nem az a klasszikus “lónyál”, hanem ilyen gengszterkóla, th és karakter.

2 kedvelés

Nekem a dió érett be a BF-től, huhuuuu az egész lakásban érződik :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

5 kedvelés

Aztaaa. És milyen?

2 kedvelés

Jó intenzív dió íz, viszont ha raksz bele egy kis BF rum vaníliát na az oda vág rendesen :+1: :kissing_heart:

5 kedvelés

Erre gondoltam én is, azt mindig tartok készleten :smile:

Mennyi ideig érlelted és milyen összetételben?

És a PG/VG/Nic? Ezt azért kérdem, mert mostanában megfigyeltem, hogy a nic is befolyásol.

2 kedvelés

70/30 VGPG 3mg nic és 5%-os keveréssel

2 kedvelés

Köszi!

Ő volna az? Felkeltetted az érdeklődésemet :thinking:

Igen :+1::yum:

1 kedvelés

Jó reggelt egy napsütéses Klagenfurtból! A Revolute alaplé tényleg olyan jó, mint amilyen drága?