Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ne fossál. :rofl:

Vapehouse big c (by @Peva71), a kokszmester graham keksz betöltve a dvarwba, 2-es mag, 0.9 ohm, 12 watt. Izgalommal teli félelemmel várom mi lesz ebből. :sweat_smile:

Byka SE, @Deepfreeze kókusza, nem rossz, kávéhoz pont ideális. :pinched_fingers:

12 kedvelés

Az nem kérdés mi lesz belőle (egyértelműen koksz) csak az a kérdés mennyi idő alatt​:blush::joy:

megfeszülve izgulunk, hogy ezúttal mit produkál nálad egy dvarw :crossed_fingers:

1 kedvelés

Öszintén szólva már a flakonban úgy néz ki, mint ami elkezdett szénné alakulni. :rofl:

2 kedvelés

Nos, a fos post csavaroktól, meg a hexa kulcstól máris sikerült egy enyhe agyvérzést kapnom. :sweat_smile:

1 kedvelés

Ez milyen dvarw hogy fém palást van hozzá?

2 kedvelés

Lehet kapni fémet hozzá ha valaki úgy szereti a lemon tartot mint @Ispy :grin:

2 kedvelés

Nem tudtam, nem is láttam még. :blush:
De.a dvarwhoz nem üveg van eredetileg? Azt nem bántja a liquid, vagy rosszul.tudom?

3 kedvelés

Azt hiszem tudok mutatni :grin:

1 kedvelés

Én már ezzel vettem használtan, nincs is hozzá másik, egyébként dvarw mtl a neveje.

Becsüld meg,mert már nem lehet kapni hozzá átlátszót…

2 kedvelés

Igyekszem nem összetörni.

1 kedvelés

Szívtam azt én mindenből is, de még nem szívtam meg vele. :sweat_smile:

2 kedvelés

A dvarw mtlhez plexi volt, az fl-hez volt üveg.

1 kedvelés

20ml kezdésnek szigorúan mivel még nem volt szerencsém hozzá, ez megy a krokodilba! :wink:

9 kedvelés

Ezt milyen arányban kevered?

20% @Szeder, azaz 4ml aroma+16ml alap!

2 kedvelés

MimiMi Waffelheld. 15ml aromával érkezik, a maradékot VG-vel légtelenítettem. Muszáj volt megkóstolnom 3x :smiley: (Wismec Inde Duo drip 80W-on). Érdekes, mert előszőr mogyorót éreztem benne, az illata is olyan. Aztán újra csepegtetve pár méretes slukk után már ott van benne kicsit szerényen hátul a fahéj is (ez remélem erősödik majd pár nap után), meg talán valahol a karamell is. Ez utóbbit nem biztos, hogy megmondanám ha nem tudnám, hogy van venne, de édességre tökéletesen desszert íz. Nagyon ízlik már most, kíváncsi leszek érés után mit mutat majd.

7 kedvelés

Ma elkezdtem szivni. Marciusban kevertem.

11 kedvelés