Ne fossál.
Vapehouse big c (by @Peva71), a kokszmester graham keksz betöltve a dvarwba, 2-es mag, 0.9 ohm, 12 watt. Izgalommal teli félelemmel várom mi lesz ebből.
Byka SE, @Deepfreeze kókusza, nem rossz, kávéhoz pont ideális.
Az nem kérdés mi lesz belőle (egyértelműen koksz) csak az a kérdés mennyi idő alatt
megfeszülve izgulunk, hogy ezúttal mit produkál nálad egy dvarw
Nos, a fos post csavaroktól, meg a hexa kulcstól máris sikerült egy enyhe agyvérzést kapnom.
Ez milyen dvarw hogy fém palást van hozzá?
Lehet kapni fémet hozzá ha valaki úgy szereti a lemon tartot mint @Ispy
Nem tudtam, nem is láttam még.
De.a dvarwhoz nem üveg van eredetileg? Azt nem bántja a liquid, vagy rosszul.tudom?
Azt hiszem tudok mutatni
Én már ezzel vettem használtan, nincs is hozzá másik, egyébként dvarw mtl a neveje.
Becsüld meg,mert már nem lehet kapni hozzá átlátszót…
Igyekszem nem összetörni.
Szívtam azt én mindenből is, de még nem szívtam meg vele.
A dvarw mtlhez plexi volt, az fl-hez volt üveg.
Ezt milyen arányban kevered?
20% @Szeder, azaz 4ml aroma+16ml alap!
MimiMi Waffelheld. 15ml aromával érkezik, a maradékot VG-vel légtelenítettem. Muszáj volt megkóstolnom 3x (Wismec Inde Duo drip 80W-on). Érdekes, mert előszőr mogyorót éreztem benne, az illata is olyan. Aztán újra csepegtetve pár méretes slukk után már ott van benne kicsit szerényen hátul a fahéj is (ez remélem erősödik majd pár nap után), meg talán valahol a karamell is. Ez utóbbit nem biztos, hogy megmondanám ha nem tudnám, hogy van venne, de édességre tökéletesen desszert íz. Nagyon ízlik már most, kíváncsi leszek érés után mit mutat majd.