Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ne fossál. :rofl:

Vapehouse big c (by @Peva71), a kokszmester graham keksz betöltve a dvarwba, 2-es mag, 0.9 ohm, 12 watt. Izgalommal teli félelemmel várom mi lesz ebből. :sweat_smile:

Byka SE, @Deepfreeze kókusza, nem rossz, kávéhoz pont ideális. :pinched_fingers:

12 kedvelés

Az nem kérdés mi lesz belőle (egyértelműen koksz) csak az a kérdés mennyi idő alatt​:blush::joy:

megfeszülve izgulunk, hogy ezúttal mit produkál nálad egy dvarw :crossed_fingers:

1 kedvelés

Öszintén szólva már a flakonban úgy néz ki, mint ami elkezdett szénné alakulni. :rofl:

2 kedvelés

Nos, a fos post csavaroktól, meg a hexa kulcstól máris sikerült egy enyhe agyvérzést kapnom. :sweat_smile:

1 kedvelés

Ez milyen dvarw hogy fém palást van hozzá?

2 kedvelés

Lehet kapni fémet hozzá ha valaki úgy szereti a lemon tartot mint @Ispy :grin:

2 kedvelés

Nem tudtam, nem is láttam még. :blush:
De.a dvarwhoz nem üveg van eredetileg? Azt nem bántja a liquid, vagy rosszul.tudom?

3 kedvelés

Azt hiszem tudok mutatni :grin:

1 kedvelés

Én már ezzel vettem használtan, nincs is hozzá másik, egyébként dvarw mtl a neveje.

Becsüld meg,mert már nem lehet kapni hozzá átlátszót…

2 kedvelés

Igyekszem nem összetörni.

1 kedvelés

Szívtam azt én mindenből is, de még nem szívtam meg vele. :sweat_smile:

2 kedvelés

A dvarw mtlhez plexi volt, az fl-hez volt üveg.

1 kedvelés

20ml kezdésnek szigorúan mivel még nem volt szerencsém hozzá, ez megy a krokodilba! :wink:

9 kedvelés

Ezt milyen arányban kevered?

20% @Szeder, azaz 4ml aroma+16ml alap!

2 kedvelés

MimiMi Waffelheld. 15ml aromával érkezik, a maradékot VG-vel légtelenítettem. Muszáj volt megkóstolnom 3x :smiley: (Wismec Inde Duo drip 80W-on). Érdekes, mert előszőr mogyorót éreztem benne, az illata is olyan. Aztán újra csepegtetve pár méretes slukk után már ott van benne kicsit szerényen hátul a fahéj is (ez remélem erősödik majd pár nap után), meg talán valahol a karamell is. Ez utóbbit nem biztos, hogy megmondanám ha nem tudnám, hogy van venne, de édességre tökéletesen desszert íz. Nagyon ízlik már most, kíváncsi leszek érés után mit mutat majd.

neu-mimimi-juice-waffelheld-15ml-aroma-longfill-steuermarke_3_600x600

7 kedvelés

Ma elkezdtem szivni. Marciusban kevertem.

11 kedvelés