Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Mindig felhúzzátok az embert valami finommal :roll_eyes::joy: jól néz ki a leírása.
Mellékíz? Mogyoró mennyire domina?

Fogalmam sincs :joy:
Én az ízeket nem nagyon tudom különválasztani, meghatározni :woman_shrugging:
Nekem jobban ízlik a DC pisztáciásnál, és rp boldnál is, pedig azok favoritok.
Hozzáteszem, hogy ami viszont neked favorit a brown tabak (@Zolika jóvoltából kóstoltam :hugs:), nekem annyira nem jött be.

5 kedvelés

Brownnal érdemes várni 2 hónapot, amúgy tuti hogy nem érzünk együtt, vagymi egyformán. Én azt pl. imádom, a DC-ken meg olyasmi mellékízt érzek, mint a suhogós Nike melegítőn a Naftalin :roll_eyes::joy: viszont jó mogyorós levesem mai napig nincs.
(A házilag kevertet elbactam, elhunyt túladagolásban :confused:).

Az, hogy jobb a DC-nél, az már nekem jó támpont. Köszi.

4 kedvelés

Valóban a Dc-ben van punyadt íz nekem tetszik…ez ĵó mogyi…

2 kedvelés

Nem régiben kaptam egy kis ízelítőt a space desserts márkájú Titán nevű mogyoró csodából.
5​:star2: kivitel

2 kedvelés

Új találmány (na nem egészen, ugyanis 2 hónapja tesztelem), a Brown Tabak és a Tabak Royal Gold 50-50 arányú keveréke a tankban. Egyfajta új desszert, mindkettő leves előnyeivel. Egy nyugodtabb, karamellásabb íz a Royal izgalmas jegyeivel. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Klón katonáknak szükséges az alapos fürdő :sweat_smile:

9 kedvelés

Pulse v3-hoz vannak extra gombok :hushed:
Felindulva a squonk post-odon valsz. rendelek a hónepban én is 2 deae rabit solo rda-t, kössz az ajánlást :+1:

1 kedvelés

Panel is kapható csak az már nekem túlzás. Healthcabin-on a gomb és a panelek is elérhetőek.

2 kedvelés

Egyre jobban tetszenek az új “katonáid” :smirk:Úgyhogy szerintem megvan a karácsonyi ajándékom :slightly_smiling_face:Szépek,gratula :+1:

Köszi csekkolom ha hazaértem bár én már elköltöttem a “mod pénzem” egy időre. Mai vape mail, végre itt:

A kövi rendelés meg fizunapkor tuti két rda lesz.

5 kedvelés

Gratulálok!Jó vétel! :+1:

Szerintem egy hulladék lesz mind a két klón rda de mivel nem beszerezhető az eredeti teszek velük egy próbát :smile:

Szerintem csak nem lessz anyira rossz!Egyébként a sqonkerre,és dr solo-ra izgultam rá! :grin:

Sziasztok.

Valaki tervez mostanában vásárolni a masquevapor oldalról? Mert én nagyon :smiley:

Tévedtem. Mindkét klón RDA egész jó bár a Profile squonk pinje mintha jobban eresztené a liquidet. Egy plusz gumi tömítés lehet megoldja a gondot. Illetve a Profile alján található decket rögzítő csavar nincs síkban emiatt nem fekszik fel a modra.

6 kedvelés

Na örülök,hogy mégis csak jól muzsikálnak :ok_hand:És baromi jól néznek ki a squonkeren :+1: :smirk:

a másik egy wasp nano ugye? biztos hogy az klón? 15-20 dollárért lehetett kapni az eredetit és még csak nem is akciósan. Kisöpréskor talán 10USD se volt néhol.
Szuper RDA, jó ízek ha eltalálod a buildet… csak eszméletlen hangos és nagyon könnyen “over-squonk”-olható

Igen a hírhedt darázs. Egy 100%-ban noname klón :smile: Anno valóban nem volt drága de már sehol se kapható. Csak az új széria kapható ami nem igazán jött be.

senkinek se kb

valamelyik tankjuk azonban állítólag jó, talán a Wasp Nano RTA MAX-ot dícsérte ismerős