Mindig felhúzzátok az embert valami finommal jól néz ki a leírása.
Mellékíz? Mogyoró mennyire domina?
Fogalmam sincs
Én az ízeket nem nagyon tudom különválasztani, meghatározni
Nekem jobban ízlik a DC pisztáciásnál, és rp boldnál is, pedig azok favoritok.
Hozzáteszem, hogy ami viszont neked favorit a brown tabak (@Zolika jóvoltából kóstoltam ), nekem annyira nem jött be.
Brownnal érdemes várni 2 hónapot, amúgy tuti hogy nem érzünk együtt, vagymi egyformán. Én azt pl. imádom, a DC-ken meg olyasmi mellékízt érzek, mint a suhogós Nike melegítőn a Naftalin viszont jó mogyorós levesem mai napig nincs.
(A házilag kevertet elbactam, elhunyt túladagolásban ).
Az, hogy jobb a DC-nél, az már nekem jó támpont. Köszi.
Valóban a Dc-ben van punyadt íz nekem tetszik…ez ĵó mogyi…
Nem régiben kaptam egy kis ízelítőt a space desserts márkájú Titán nevű mogyoró csodából.
5 kivitel
Új találmány (na nem egészen, ugyanis 2 hónapja tesztelem), a Brown Tabak és a Tabak Royal Gold 50-50 arányú keveréke a tankban. Egyfajta új desszert, mindkettő leves előnyeivel. Egy nyugodtabb, karamellásabb íz a Royal izgalmas jegyeivel.
Pulse v3-hoz vannak extra gombok
Felindulva a squonk post-odon valsz. rendelek a hónepban én is 2 deae rabit solo rda-t, kössz az ajánlást
Panel is kapható csak az már nekem túlzás. Healthcabin-on a gomb és a panelek is elérhetőek.
Egyre jobban tetszenek az új “katonáid” Úgyhogy szerintem megvan a karácsonyi ajándékom Szépek,gratula
Köszi csekkolom ha hazaértem bár én már elköltöttem a “mod pénzem” egy időre. Mai vape mail, végre itt:
A kövi rendelés meg fizunapkor tuti két rda lesz.
Gratulálok!Jó vétel!
Szerintem egy hulladék lesz mind a két klón rda de mivel nem beszerezhető az eredeti teszek velük egy próbát
Szerintem csak nem lessz anyira rossz!Egyébként a sqonkerre,és dr solo-ra izgultam rá!
Sziasztok.
Valaki tervez mostanában vásárolni a masquevapor oldalról? Mert én nagyon
Tévedtem. Mindkét klón RDA egész jó bár a Profile squonk pinje mintha jobban eresztené a liquidet. Egy plusz gumi tömítés lehet megoldja a gondot. Illetve a Profile alján található decket rögzítő csavar nincs síkban emiatt nem fekszik fel a modra.
Na örülök,hogy mégis csak jól muzsikálnak És baromi jól néznek ki a squonkeren
a másik egy wasp nano ugye? biztos hogy az klón? 15-20 dollárért lehetett kapni az eredetit és még csak nem is akciósan. Kisöpréskor talán 10USD se volt néhol.
Szuper RDA, jó ízek ha eltalálod a buildet… csak eszméletlen hangos és nagyon könnyen “over-squonk”-olható
Igen a hírhedt darázs. Egy 100%-ban noname klón Anno valóban nem volt drága de már sehol se kapható. Csak az új széria kapható ami nem igazán jött be.
senkinek se kb
valamelyik tankjuk azonban állítólag jó, talán a Wasp Nano RTA MAX-ot dícsérte ismerős