Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

A piros-kék Knipex,meg a fúrógép most jött meg.Az “oldalvágók” :wink: :thinking: :saluting_face: :slightly_smiling_face::aliexpress vs knipex.Ali-s kb 2. vágás óta ilyen. :angry:

4 kedvelés

De a knipex örök élet +1nap

Barkácskészlet :grin:

4 kedvelés

Tudom én azt,csak a nagyobb méretűhöz voltam szokva idáig.Na demajd eztán. :wink: :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ezek tutti eredetik?

3 kedvelés

Gondolom igen.Ha nem, akkor elég drága volt számomra a logózás.Majd 8K volt az a kicsi műszerész oldalvágó.Direkt az ún.barnítottat rendeltem a szerszámoutlet-től.Majd meglátom mennyire rozsdál.Habár a szénacél bicskáim is pacekok,egy pötty nélkül.
Közbe meg az is lehet,hogy ez is Made PRC.(People Republic of China) :saluting_face: :thinking: :sweat_smile:

Makita furcsa nekem a színe vagy csak a fotó :thinking:

1 kedvelés

Csak a fotó szerintem.Van egy világosabb,mindjárt.Teljesen rendben van egyébként.Havernál csak ez a márka van,tudom mihez viszonyítani.Friss még nagyon. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Akkor oké.Nem kötekedés volt csak érdeklödés…

1 kedvelés

Nem is vettem kötekedésnek,érdeklődni pedig mindig lehet.
Ahogyan Einstein mondta:“soha ne hagyd abba a kérdezést”. :wink: :slightly_smiling_face:
GIF by Albert Einstein

1 kedvelés

Ja még annyi,hogy a fentebb látható nagyobb oldalvágó is rozsdapöttyös,pedig azt Német-ből hozták nekem.Mondjuk van vagy 20 éve már,hogy megvan. :slightly_smiling_face:

:thinking::smiling_face:

7 kedvelés

:slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Hamar jött most neked is :smiling_face:

Nagyon hamar…nem baj​:grin:

2 kedvelés

Még kicsit nyers, de ez bizony raffaello :star_struck:

7 kedvelés

Furákat szívtok…:grinning:(nekem furák)

Főleg mióta diéta van :rofl:
Rántotthusit sültkrumlival még nem találtam :woman_shrugging:

Eva tud adni szalonnást… :smile: :no_good_man: :nauseated_face:

Ide rakom hátha valakit érint a dolog :smiley:

5 kedvelés

Ez meg eper. Érett már eleget, finomabb nem lett.

6 kedvelés