Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Olyat se ismerek aki ismer valakit aki ismeri. :grin:

4 kedvelés

A zacskós az az az. Rólam mintázták ezt a jelenetet :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 kedvelés

Nemcsak Rólad. Szintén zenész!
:grimacing:

6 kedvelés

Tapasztalatom nincs de másnak van róla tapasztalta. :blush:

Secret’s Lab termékről van szó így a minőség garantált. :ok_hand:t2:

7 kedvelés

Na EZ pisztácia :heart_eyes:

15 kedvelés

Még az flakont is befogta :rofl:

5 kedvelés

Nyami :face_with_tongue:

5 kedvelés

Kár, hogy dohány nincs benne, de legközelebb egy próbát meg fog érni! :waving_hand:
Utánanéztem: - 10%/4napos, azt szeressem! :+1::grin:

6 kedvelés

Dehogynem…tuti egy vagyon :roll_eyes::grin: amúgy lehet hogy a legnagyobb minőségű, hasonlító pisztálciák pont ezért nyernek, mert nincs benne dohány :slightly_smiling_face: hiszen egy jó, kifinomult desszert ízbe még a nikkk mennyisége is beleszól. Nálam ezért nincs nyoma sem pl. tündibündi vanília vagy prájdos vattacukor cuccoknak, a (18-20 mg) nikktől agresszívebbé válik :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

@Peva71 olyan értelemben mint pörkölt pisztácia, vagy mint a jó fagyi? :slightly_smiling_face:

Akkor nekem a gyümis 30mg/ml nic-kel már lehet,hogy ízlene!! :sweat_smile:

2 kedvelés

Lehet…de szóval kifinomult desszert ízeknél bele kell kalkulálni a nikkk torzító hatását, ez tény :slightly_smiling_face: még a sárgadinnyém is karcol. :grin:

4 kedvelés

Kivonatos dinnye?

4 kedvelés

Nem hiszem, de olyan finom egyik-másik, hogy akármi is lehet, a lényeg hogy adja.
(És most a régi jó Hangsen sárgadinnye ismét eszembe jutott, mint Etalon).

4 kedvelés

Biztos nem lepődsz még, de nekem van itthon TVGC-től Levante ami brenta dohány+ dinnye :wink::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

3 kedvelés

Ebből is látszik mennyire tudatlan vagyok még. Holtomig tanulok. Nem is tudom valahogy nem vonz a gyümölcs és dohány kombó. Diós mogyorós csoki estleg.

1 kedvelés