Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Sőt, elutalni az árát is…egy vasműszaki boltba :sweat_smile:

2 kedvelés

Azért el leszel még egy darabig :rofl:.. nekem szerencsém van .. kifejezetten nem barátom a hűsítés. És a legtöbb nekem tetsző long .. mind hűsítős .. ezért nem izgatják a vásárlás mániám .. hála :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Semmi gond koncentrálj és figyel Yoda.

You Must Star Wars GIF by Regal

2 kedvelés

Ragnarok kivételével egyik A&L-ben sem csalódtam. Meg ugye árban is jobbak a longfillekhez képest.
Desszert ízvonalban melyik a nyerő márka koncentrátumban ? :thinking:

3 kedvelés

Legalább palackod már lesz miben keverni :hugs:

4 kedvelés

A mixed by Tibi

2 kedvelés

Na de komolyan.

1 kedvelés

K..a sok van … Inkább abban tudunk segíteni ha valami konkrét ízt keresel .. bár én pont engedem el a deszeretek kezét.. viszont a gyümis desszertek nagyon bejönnek ..

3 kedvelés

Tibor nézd:

Görögök is küldenek nekem ajándékot.:joy::joy::joy::joy:

3 kedvelés

Az is érdekel. :grin:

2 kedvelés

Mikor még jelent ezekből rendeltem lenti kép.
Azt adja amit leírnak elfogyott k hamar. Greedy lemon citromos pite . Vv Almás pite minden gyártmany ahagy maga után kivetni valót de ez tuti . Donut King összes . Vape craft . Jck rabbyt . Zoomo , medusa

5 kedvelés

Csak a középső nincs itthon .. az almás pite nagyon ízlett … Még talán 1 tank van belőle .. 10% ban kevertem .. fogok újra venni és akkor megadom neki a 15% ot.

A Greedy lemon is megfordult nálam és még van egy keverésre való . Gazdaságosan keverve is baromi finom .. 10% már nekem sok volt húzta össze a pofám :rofl:8% lett a nyertes ..

Ami most izgatja a fantáziám és van is itthon az két sorozat

La Bonne Vape Madeleine sorozat és a
Le French Liquide Wonderful Tart sorozat

3 kedvelés

A stubby fertőzés.. Nem fogsz benne csalódni , de ha nem jön be akkor valahogy leboxolom itthon ,hogy 2db legyen nekem :heart::heart::heart::rofl:

2 kedvelés

Magyarul a desszertes, gyümölcsös ízvilágban is tökéletes az A&L márka !?

2 kedvelés

Akár , de tényleg nagyon sok van .. Al oldalán van a legnagyobb kínálat

1 kedvelés

Köszönöm.

Nem eladó a Stubby.:joy::joy::joy:

2 kedvelés

Na majd átnézem rendesen.
Attól félek, akkor rendelés is lesz belőle. :grin:
Pedig nem kéne … most tényleg eléggé betankoltam. Azt sem szeretném, hogy rám romoljanak.

2 kedvelés

Tudom nem erősséged , de várd meg míg akció lesz .. akkor még akár meg is éri :heart:

3 kedvelés

Yes , Da , ie , ja , igen

2 kedvelés

Blu dream és a dark devil közt variáltam.Végül az ördög győzött.:face_with_peeking_eye:

3 kedvelés