Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Gondolom, van még 100 db kék egyszarvú! :grin:

3 kedvelés

Locked Away 3D GIF by Woodblock

5 kedvelés

Majd kiderül. :smiling_face:

2 kedvelés

Hűsítős legalább? :rofl:

(Már a szótól is hülyét kapok…biztos fincsi lenne egy jeges Latakia :face_vomiting::heart_eyes:de la hamutartó)

Jeges kókusz…mi baj lehet? :sweat_smile:

3 kedvelés

@felixo A&L aromákat esetleg próbáltad? Lehet kevésbé futnál rossz rendelésekbe.

5 kedvelés

Hát ráírták, hogy ICE … szóval gondolom az. :grin:

2 kedvelés

Ok, Braille módba vagyok :open_mouth: most nézem hogy kókusz Lime​:open_mouth::roll_eyes:hát, az furán hangzik együtt. Mondjuk belevágnám a 20-as nikkemet, aztán lenne ám speciál ízvilág​:grin: jeges kókuszos savanyú Th

4 kedvelés

Persze, míg nem longfill próbálkoztam, előtte elég sokat vettem. Nem voltak rosszak, citromos (nevét most nem tudom) bejövős volt pl.
Utoljára Ragnarok-ot vettem, na az rohadtul nem jött be.

4 kedvelés

Hát én is kíváncsi leszek erre az íz kombinációra. :hugs:

4 kedvelés

Most már muszáj leszek hétvégén bekeverni azt az egyet amit vagy fél éve rendeltem. Kíváncsi lettem :joy:

5 kedvelés

Igen az egy jó tanács abból még roszba nem futottam .
Amúgy egy kérdés . Most te a jurssicpark mintájára tartasz fennegy szigetet az unikornis oknak , hogy legyen ennyi kovonatod belőlük ?

You Got It Ok GIF

3 kedvelés

Citromos szerintem az Oni lesz.

Most, hogy már gyakorlott francia webshop rendelő lettél megosztanék két oldalt ahol a francia vape cuccokat tesztelnek. Persze nem az összeset de jó iránymutatást adhatnak. Mióta innen “csemegézek” kevésbé futok bele a rossz termékekbe.

Ők egy francia csapat akik videós formában is beszámolnak a termékek egy részéről.

Blog jellegű oldal ahol nagyon hosszan és részletesen beszámolnak a termékekről.

8 kedvelés

Jaja..hasonlít-e az igazi Unikornisra, és finom-e Expromizerből :heart_eyes::grin::wink:

3 kedvelés

A desszert és a gyümölcsök harmonikus kapcsolatát nyújtja.:hugs:

5 kedvelés
5 kedvelés

Csak idő kérdése és tudom majd szaporítani őket. Minél többen vannak annál nagyobb esélye van az utódlásnak. :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

Ha meg mind nőstény, akkor kő, papír… :sweat_smile:

4 kedvelés

Pont tegnap néztem meg! :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Succube citrom dinnye. Oni citrom lime.
Hiszen pottion greedy lime , Forested boy málna citrom sorbet

5 kedvelés

Köszi. Megnézem őket. :hugs:

3 kedvelés