Gondolom, van még 100 db kék egyszarvú!
Majd kiderül.
Hűsítős legalább?
(Már a szótól is hülyét kapok…biztos fincsi lenne egy jeges Latakia de la hamutartó)
Jeges kókusz…mi baj lehet?
@felixo A&L aromákat esetleg próbáltad? Lehet kevésbé futnál rossz rendelésekbe.
Hát ráírták, hogy ICE … szóval gondolom az.
Ok, Braille módba vagyok most nézem hogy kókusz Lime
hát, az furán hangzik együtt. Mondjuk belevágnám a 20-as nikkemet, aztán lenne ám speciál ízvilág
jeges kókuszos savanyú Th
Persze, míg nem longfill próbálkoztam, előtte elég sokat vettem. Nem voltak rosszak, citromos (nevét most nem tudom) bejövős volt pl.
Utoljára Ragnarok-ot vettem, na az rohadtul nem jött be.
Hát én is kíváncsi leszek erre az íz kombinációra.
Most már muszáj leszek hétvégén bekeverni azt az egyet amit vagy fél éve rendeltem. Kíváncsi lettem
Igen az egy jó tanács abból még roszba nem futottam .
Amúgy egy kérdés . Most te a jurssicpark mintájára tartasz fennegy szigetet az unikornis oknak , hogy legyen ennyi kovonatod belőlük ?
Citromos szerintem az Oni lesz.
Most, hogy már gyakorlott francia webshop rendelő lettél megosztanék két oldalt ahol a francia vape cuccokat tesztelnek. Persze nem az összeset de jó iránymutatást adhatnak. Mióta innen “csemegézek” kevésbé futok bele a rossz termékekbe.
Ők egy francia csapat akik videós formában is beszámolnak a termékek egy részéről.
Blog jellegű oldal ahol nagyon hosszan és részletesen beszámolnak a termékekről.
Jaja..hasonlít-e az igazi Unikornisra, és finom-e Expromizerből
A desszert és a gyümölcsök harmonikus kapcsolatát nyújtja.
Csak idő kérdése és tudom majd szaporítani őket. Minél többen vannak annál nagyobb esélye van az utódlásnak.
Ha meg mind nőstény, akkor kő, papír…
Pont tegnap néztem meg!
Succube citrom dinnye. Oni citrom lime.
Hiszen pottion greedy lime , Forested boy málna citrom sorbet
Köszi. Megnézem őket.