Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Mert még nem éreztél rá,ha használnád jobban menne.
Egyszerű,csak szokni kell mikor pumpálj.

3 kedvelés

Nehéz jó MTL drippert találni manapság… pedigaztán… Abból egy jó kivonatos… még azt is megmondod, milyen tartályban érlelték az aromát… :smiley:

5 kedvelés

Próbáltam :blush:
Azt is éreztem melyik sorról,melyik tőről származott a dohány :joy:

5 kedvelés

Nyilván igazad van!! Tudom hamar feladtam, de ahogy János én is úgy éreztem az rtak nekem jóbb ízűek!! De nyilvén nagyon kevés időt szántam rá!! Meg punpálni sincs kedvem!! :rofl:

3 kedvelés

Nalátod. Te lepróbáltad, ennek örömére rakok bele egy kis Driftert… :rofl:

4 kedvelés

Lehet csepegtetni is, énnálam is az lesz, nincs BF pinem az Origenhez sajna.

3 kedvelés

Talán a Galaxies rda volt ami finomabb ízt adott!! Nekem

2 kedvelés

Én biztos nem!! :rofl:

1 kedvelés

Most hirdet valaki itt egy Bushidot, az is frankó MTL-re, szemezek is vele… :smiley:

3 kedvelés

Ez nem csak teliholdkor működik, szűzjányokkal? :open_mouth: Én csak a nicccc adószámát érzem becsukott szemmel :thinking:

3 kedvelés

Igen láttam!! Rá néztem, de azt hiszem egyenlőre elengedem!! Ha lesz kedvem lehet később, mondjuk télen, új próbát teszek!! :man_shrugging:

3 kedvelés

A Galaxyn még én is el gondolkoztam … A bushido nagyon ronda arany … Azon nagyon gyorsan át siklott a figyelmem

2 kedvelés

Nem rábeszéllek mert nem.
Sajnos olyan az is mint az rtanál,többet ki kell próbálnod hogy legyen olyan vagy hasonló aminek bejön a levegőzése mint a törpénél az 1.2 airpin.
Rda-nál nincs szrul vattázás mert ott bárhogy belegyűröd működik :smiling_face:

4 kedvelés

Tudom igazad van!! Majd ha egyszer megint rám jőn, nekifutok!! :grin: De most nagyon meg vagyok elégedve az rta-kal és a finom kivonattokkal!! :blush:

3 kedvelés

Meg a Dvarwok mellé megtaláltam a Kayfunokat, így most elég kerek az életem!!

5 kedvelés

És beleraktam @Zolika a kiwi-passio-guavásat, és jó csessze meg… Kis 18350-essel olyan ízeket hoz 1,4 ohmon, mindjárt kiszaladok a világból… :smiley:

5 kedvelés

Vagy a lecsós!?
:wink:

4 kedvelés

Néhány eszement ötlet fagyira.:

7 kedvelés

Úristen még mit fognak kitalálni? És még lesz aki megveszi!! :smiling_face_with_tear:

4 kedvelés

Úgyis megveszek majdnem mindent,miért is ne nyaljak egy fagyit ? :joy:

5 kedvelés