Mert még nem éreztél rá,ha használnád jobban menne.
Egyszerű,csak szokni kell mikor pumpálj.
Nehéz jó MTL drippert találni manapság… pedigaztán… Abból egy jó kivonatos… még azt is megmondod, milyen tartályban érlelték az aromát…
Próbáltam
Azt is éreztem melyik sorról,melyik tőről származott a dohány
Nyilván igazad van!! Tudom hamar feladtam, de ahogy János én is úgy éreztem az rtak nekem jóbb ízűek!! De nyilvén nagyon kevés időt szántam rá!! Meg punpálni sincs kedvem!!
Nalátod. Te lepróbáltad, ennek örömére rakok bele egy kis Driftert…
Lehet csepegtetni is, énnálam is az lesz, nincs BF pinem az Origenhez sajna.
Talán a Galaxies rda volt ami finomabb ízt adott!! Nekem
Én biztos nem!!
Most hirdet valaki itt egy Bushidot, az is frankó MTL-re, szemezek is vele…
Ez nem csak teliholdkor működik, szűzjányokkal? Én csak a nicccc adószámát érzem becsukott szemmel
Igen láttam!! Rá néztem, de azt hiszem egyenlőre elengedem!! Ha lesz kedvem lehet később, mondjuk télen, új próbát teszek!!
A Galaxyn még én is el gondolkoztam … A bushido nagyon ronda arany … Azon nagyon gyorsan át siklott a figyelmem
Nem rábeszéllek mert nem.
Sajnos olyan az is mint az rtanál,többet ki kell próbálnod hogy legyen olyan vagy hasonló aminek bejön a levegőzése mint a törpénél az 1.2 airpin.
Rda-nál nincs szrul vattázás mert ott bárhogy belegyűröd működik
Tudom igazad van!! Majd ha egyszer megint rám jőn, nekifutok!! De most nagyon meg vagyok elégedve az rta-kal és a finom kivonattokkal!!
Meg a Dvarwok mellé megtaláltam a Kayfunokat, így most elég kerek az életem!!
És beleraktam @Zolika a kiwi-passio-guavásat, és jó csessze meg… Kis 18350-essel olyan ízeket hoz 1,4 ohmon, mindjárt kiszaladok a világból…
Vagy a lecsós!?
Néhány eszement ötlet fagyira.:
Úristen még mit fognak kitalálni? És még lesz aki megveszi!!
Úgyis megveszek majdnem mindent,miért is ne nyaljak egy fagyit ?