A Chidoval-ból az ovált értem…
Rá érünk .. 1 Nox-t kóstoltam … De az desszert volt … Már nincs nálam el ajándékoztam
.. nagyon ízlett … Ja nem
Ez akár a reklámja is lehetne
Majdnem vettem pedig
Kár lett volna érte .. de aztán lehet ,hogy csak nekem nem való a Pisssztácás vonal .. eddig 3 próba volt mind 3 sikertelen
Fehér kesztyűvel finomabb
Don Cristo pisztáciáját gondolom nem kóstoltad még.
Nem , de ezek után lehet nem is kellene
Van egy kis mellékíze annak
Nehogy kihagyd, finom!
Épphogy de! Pisztácia nekem is az egyik gyengém, fagylaltban is, de sokan elbasszák, mert mandulásra csinálják. Itt nem, ez finoman van ráültetve a dohányra. Nálam állandó.
Végigpróbáltam 15 féle pisztáciás aromát, aztán rájöttem, olyan nem létezik, ami hasonlítana egy jó pisztáciafagyihoz, jégkrémhez.
(Persze dohányosban nem is lehet, hiszen ott van valami dohány mellékíz. Ugyanez van erős nic mellett).
Phil Busardo a Bombo Baklavájára esküszik, valamelyik videóján el is mondta, amikor a Bombo standjához meghívták interjúvolni. Esetleg.
Még a Tabak Royal Gold-ba és a Brown Tabak-ban találtam meg a legjobban eddig. De már egyiket se könnyű szerezni.
Lehet kap egy esélyt
Flavorist?
Megbánni nem fogod, ha meg nem jön be, házon belül egyből van felvevőpiacod. Mindenre IS gondoltam…
Igen
Hétvégén Düsseldorfban leszek céges rendezvényen 4 napot, és a vaperking.de kb 200 méterre lesz a hoteltől. 4-5 Dampflion White King mellett el tud férni egy longfill, mert tartanak Flavoristet is… Csak szólj, ha van rá igény.