Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

cube hexagon GIF

3 kedvelés

A Chidoval-ból az ovált értem…:hugs:

3 kedvelés

Rá érünk .. :joy: 1 Nox-t kóstoltam … De az desszert volt … Már nincs nálam el ajándékoztam :joy::joy:.. nagyon ízlett … Ja nem :joy:

4 kedvelés

Ez akár a reklámja is lehetne :roll_eyes::rofl:

3 kedvelés

fingering cannoli GIF

Majdnem vettem pedig :sweat_smile:

4 kedvelés

Kár lett volna érte .. de aztán lehet ,hogy csak nekem nem való a Pisssztácás vonal .. eddig 3 próba volt mind 3 sikertelen :joy:

3 kedvelés

Fehér kesztyűvel finomabb :heart_eyes:

4 kedvelés

Don Cristo pisztáciáját gondolom nem kóstoltad még. :slight_smile:

4 kedvelés

Nem , de ezek után lehet nem is kellene :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Van egy kis mellékíze annak :roll_eyes:

3 kedvelés

Nehogy kihagyd, finom!
:face_savoring_food: :saluting_face:

5 kedvelés

Épphogy de! Pisztácia nekem is az egyik gyengém, fagylaltban is, de sokan elbasszák, mert mandulásra csinálják. Itt nem, ez finoman van ráültetve a dohányra. Nálam állandó.

8 kedvelés

Végigpróbáltam 15 féle pisztáciás aromát, aztán rájöttem, olyan nem létezik, ami hasonlítana egy jó pisztáciafagyihoz, jégkrémhez.
(Persze dohányosban nem is lehet, hiszen ott van valami dohány mellékíz. Ugyanez van erős nic mellett).

4 kedvelés

Phil Busardo a Bombo Baklavájára esküszik, valamelyik videóján el is mondta, amikor a Bombo standjához meghívták interjúvolni. Esetleg. :wink:

4 kedvelés

Még a Tabak Royal Gold-ba és a Brown Tabak-ban találtam meg a legjobban eddig. De már egyiket se könnyű szerezni.

4 kedvelés

Lehet kap egy esélyt :rofl::heart:

3 kedvelés

Flavorist?

4 kedvelés

Megbánni nem fogod, ha meg nem jön be, házon belül egyből van felvevőpiacod. Mindenre IS gondoltam… :rofl:

4 kedvelés

Igen :+1:

2 kedvelés

Hétvégén Düsseldorfban leszek céges rendezvényen 4 napot, és a vaperking.de kb 200 méterre lesz a hoteltől. 4-5 Dampflion White King mellett el tud férni egy longfill, mert tartanak Flavoristet is… :wink: Csak szólj, ha van rá igény.

4 kedvelés