Csak 120 és 60 ml-esek.
Azt nem tudom, de a pöfékeléshez nem kell öngyújtó az biztos felér egy életbiztosítással…
Nem talán,hanem tutira
Ha az sok,akkor az enyém rengeteg
Arománál szimbolikus jelentősége van a szavatosságnak.
Persze, mert te örökké akarsz élni!!
Ilyen mentalitással ami nekem van,azt kétlem
Most úgy magamban azon kuncogok, hogy a dohányzásról való leszokáshoz jó átmenet a gőzölés. Mégis több évre próbálok raktározni, hiába hosszú a folyamat…
Dehogynem!! A Dvarwosok hosszú életűek!! Ezt hallottam!!
Haló, haló! Végre elcsomagolhatom a kék Nightmare-t (már csak új gazdát kell neki találnom), mert megérkezett SS színben. Persze nem egyedül utazott, hanem egy Blaze Pro Max rta-val, ajándék egy pár coil-lal és kettő csokival! Csókoltatom Pallasz Athéné-t!
Egy kis infó : VapeBarShop nyílik a héten Komárno-n.
Úgy örültem ennek a hírnek … leadtam pont a rendelést, pár óra múlva pedig jött az email, hogy pénteken nyitnak.
Ez már viszonylag nincs is messze nekem.
Ha nem rendeltem volna, akkor tuti elmegyek.
20 százalék nyitási akció MINDENRE.
Hát több mint valószínű nem kapom meg a csomagom.
Nem fogok érte utazni 180km-tert.
Írtam a spanyoloknak várom a választ.
Elfogy! Eskü mézes dohány ízt érzek, a végén meg csokit. Meg valami fűszeres jelleg, amit nem tudok beazonosítani.
A Spanyoloknál mostanság elég komoly havária helyzet van. Több millióan maradtak áram nélkül és ez természetesen kihatással van minden áramot igénylő szolgáltatásra, szóval minden leállt.
A csomagom hétvégétől Magyarországon van, ezt nem érinti ez a helyzet.
Akkor mi lesz a sorsa ?
Visszaküldik a feladónak ?
Ezért szeretem én az utánvétes vásárlást. Tudom, sok helyről nincs ilyen opció. Azt is tudom, hogy ahonnan ti rendelgettek, ott sokkal olcsóbbak a cuccok.
Én inkább fizetek többet és megjön 1-2 nap alatt.
Természetesen nem ítélem el a ti gondolkozásotokat.
Nem vagyunk egyformák. Ennyi.
Max annyival vagy előrébb ,hogy nem fizettél ki semmit .. ,de attól még leves nem lesz … Ha azt sem kapod meg
Mi nem azért rendelünk egy bizonyos oldalról mert olcsóbb, hanem mert ott van amit szeretünk!!