Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Mw2019 vagy MW3? :grin:

4 kedvelés

Pár hete néztem meg újra. Még mindig nagyon jó alkotás! :100:

5 kedvelés

Csak a zombik!!! :sweat_smile:

5 kedvelés

NO Russian! :grin:

4 kedvelés

Egy kis utánpótlás, ha már volt nyuszis akció a JV-nél. :hugs:

12 kedvelés

Én már készülök a rövid gatyós időre :grin:. A súllyal és a mérettel nem lesz gond.

13 kedvelés

Egész pofás ez az apex … Asszonynak ajánlottam .. de hát na csak a Rúd forma :hugs::sweat_smile:

8 kedvelés

Asszonynak rúd forma - mi baj lehet? :roll_eyes::rofl::ok_hand:

6 kedvelés

Max ha nem az én rúd formám :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

4 kedvelés

Nálam már bekészítve a következő áldozat … 1-2 mili van még a másik tartályba … 2-3 slukk és jöhet a csere :heart::hugs:

12 kedvelés

Törperős dripper szett!!! :scream: :rofl:

6 kedvelés

Kemény 40 wattot tud is … :joy::joy::joy: Épp hogy meghajtja az alient :rofl::rofl::rofl:
Gondolkodtam rajta ,hogy szerzek rá valami kis mtl-kazánt szórakozni , de amúgy Coilt égetek le rajta …
Akartam venni HC -n azt .. ízét nem ugrik be a neve amiből volt a pandás coil égető ízé , de nincs már :face_with_peeking_eye:

6 kedvelés

Kegyetlen ez a Healthcabin. Csak a jó termékeket szüntetik meg. :disappointed_face:

6 kedvelés

Most már meg sem találom :face_with_peeking_eye: mi annak a pontos megnevezése ?

4 kedvelés

Futon Ohm Tab Panda :wink:

5 kedvelés

Köszönöm! Yessss ez ez :heart::heart::heart:.. nagyon vagány … Valakinek nincs eladó ? :face_with_peeking_eye::heart:

5 kedvelés

Sziasztok.
Kumulusvape-rol rendelt valaki mostanaban?
Itt talaltam dinnyes aromat, de nem tudom, hogy a szabalyozast megoldjak-e vagy inkabb masik oldalrol rendeljek?

2 kedvelés

Szia :waving_hand: Sajnos már nem szállítanak magyarba.

Kapcsolódó téma: Kumulus rendelés

6 kedvelés

Ez szomoru hir. Tudtok megbizhato oldalt, ahol tudok rendelni Full Moon Eden Eve aromat?
A vapingundergroundrol rendeltem eddig, de ott nincs keszleten.

2 kedvelés

Full Moon - Eden Eve - Alma, Görögdinnye és Málna ízű aroma - 10ml
Edge-ből jó a link. :saluting_face:
Juicy Vapor amúgy.

5 kedvelés