Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nálam a kamrában vannak. Ott elég hűvös van. A bekevert löttyök is ott vannak.

6 kedvelés

Ránéztem az aroma leírására, izmir dohány és fekete tea keveréke!! Tehát ebben is van tea! Nekem gyümi!! :grin:

6 kedvelés

Szerintem a leg jóbb hely!! :star:

5 kedvelés

Ha szólsz 3 hét múlva, küldök a Dharmából 10 milli bekevertet, összekóstólhatod. :blush:

3 kedvelés

Akkor elképzelhető, hogy nem rendeltem…rengeteget teázok.
A kv mellé se tudtam soha kv-s desszerteket szívni, van aki még úgy boldog. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

A felixo @felixo kamrája? Hát, lehet hogy nekem messze van, meg nem is férnék már be… :thinking:

5 kedvelés

Köszönöm szépen!! Valószínű élek a lehetőséggel!!

3 kedvelés

Nekem van jó nagy kamrám küld el!! :grin: Megőrzésre!! :grin:

3 kedvelés

Egyébként kedves kivonatos rajongók, ajánlom figyelmetekbe a Juice Cabin oldalon a Simply Leaf Concentrate menüpontot. Tiszta dohány kivonatok, ameddig a szem ellát.

6 kedvelés

Már megyek is körülnézni!!

2 kedvelés

Az nem angol (EU-n kívüli) bolt?

4 kedvelés

De befér. Küld csak nyugodtan. :grin:

3 kedvelés

Dede, de ha valakinek kell valami nem horribilis mennyiség, kóstolni, május 31-én jön haza egy jó barátom Londonból… többit össze tudjatok rakni. :wink:

8 kedvelés

Ha már így szóba kerültek a dohányos lötyik …
2 éve vapelek és mindig csak gyümölcsös lötyiket szívtam, ezért vettem egy ilyet is.
Azt kell mondjam, hogy eléggé bejön nekem. Változatosság már kellett. Csokoládét én nem érzek benne, inkább egy kis karamellás ízt.

5 kedvelés

Ry4, variációk egy témára, más brand név alatt.

5 kedvelés

Valódi csoki íz ritka, a dohány összetevők amúgy is felhúzzák karamell irányba. De jól néz ki :+1:

3 kedvelés

Bocsi, de ezt kifejtenéd ? Tényleg nem értem, amit írtál.

4 kedvelés

:thinking::thinking::thinking::thinking:

4 kedvelés

25 százalékosak? :thinking::wink: De van benne szimpi

4 kedvelés

A Dinner nem egy dohányra specializálódott aromamárka, mint a La Tabaccheria, Blendfeel, stb. Ergó ők nem fognak reeceptúrákat kikisérletezni, felhasználnak valami bejáratott sláger dohányt, legtöbbször Ry4-et, és picit változtatnak rajta.

6 kedvelés