Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Merre jártál? :thinking:

4 kedvelés

Angoloknál

7 kedvelés

Kíváncsi leszek a szállítási időre :wink:

9 kedvelés

Ha Spanyol kb 7-10 nap!!

5 kedvelés

Az enyém azért volt több mert 4 napig nem adták fel!! Ezért kaptam a plusz aromát!

4 kedvelés

Reaction Not Bad GIF

5 kedvelés

Spanyol mint a tiéd :wink:

5 kedvelés

Én elsején ,hétfőn rendeltem és pénteken ránéztem, hogy hol tart, még semmi mozgás nem volt. Akkor írtam nekik, hogy valami baj van, vagy miért nem küldték még el? Akkor kaptak észbe és már küldték is!!

3 kedvelés

Hátha valaki…:wink::grinning_face:

10 kedvelés

Rövid beszámoló kevesebb mint egy hét után. 70/30 alaplével kevertem be az összes aromát.

Le Petit Verger narancs/maracuja 25% - határozottan narancsos egy kellemesen egzotikus ízzel a háttérben. Elsőre nem olyan kiemelkedő, de jó íze van 7/10

Kung Fruits Ryugan 16,5% - brutálisan jó licsi íz ( elnézést sárkányszem :eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: ). Csak tisztán licsi egy leheletnyi hűsítővel amivel nagyon jó párost alkotnak. 10/10

Swoke Milo 15% - sárgadinnyés rágógumi nagyon domináns és fura módon a “méz” ad neki egy csavart amitől igazán különleges lesz. Enyhe hűsítő is jelen van de a sárkány gyümölcs nálam már elveszik. 8/10

Swoke Atlas 15%- görögdinnyés rágó ahol a hűsítő enyhén itt is megjelenik mint a Miloban. Jó cucc. 8/10

Empire Brew mangó/sárgabarack 15% - kellemes nem túl tolakodó gyümölcsös íz enyhe hűsítővel. Érzem, hogy ebben az aromában van még és kevés neki a 15%. 7/10 (de csak a kevés aroma miatt)

Empire Brew mangó/licsi 15% - sokat vártam ettől a párostól és a márkától. Mindkét Empire Brewban a mangó a közös pont de itt jobban érződik. Itt is kevésnek érzem a 15%-ot. Hűsítő enyhén van. 7/10 (de csak a kevés aroma miatt)

A&L Ragnarok X 12% - a márka első terméke ami tetszik. Lehet a vattacukornak és a csillag gyümölcsnek köszönhetően de el tudom nézni az A&L féle hűsítést. :grinning_face_with_smiling_eyes: 8/10

A&L Hidden Potion Mystic Red 12% - piros bogyós íz hűsítés mellett. Nem rossz de ez a márka továbbra sem az én stílusom. :sweat_smile: 7/10

La Chosenak hagytam még időt. Arról pár hét múlva mondanék véleményt. :blush:

14 kedvelés

Ilyen volt már, ízlett, 12-15%-ban volt vegyítve nálam.

11 kedvelés

Nagy meglepetés nekem ez a gyártó. :fire:

7 kedvelés

Egyszer kóstoltam, lehet hogy baj van velem, de valami édeskés semmi ízű volt a gyümölcs :thinking:

5 kedvelés

Én szeretem .. de csak konzervben

5 kedvelés

Szép leírás, köszönjük. :clap:
Ez a licsi íz ez milyen ?
Soha nem volt hozzá még szerencsém.

6 kedvelés

Hát olyan édeskés mint egy ananász csak kicsit másabb. Nehéz leírni mert egyedi íze van a gyümölcsnek. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Az finom lehet !! :grin:A semmi ízű gyümi!! :rofl:

4 kedvelés

Mondok másik példát: ilyen nekem a datolya is. Édeskés massza​:roll_eyes::grin:

4 kedvelés

Na majd letesztelem valamikor. :blush:

5 kedvelés

Jött email…
Várható szállítási dátum: április 29. :thinking::thinking:

5 kedvelés