Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Hát még az enyémnek, hogy megérkezett!! :smiley:

4 kedvelés

Hát igen. Bekeverik feladás napján, már majdnem kész lenne :open_mouth::grin:

3 kedvelés

Igaz!! Rázogatni sem kellene! :grin:

3 kedvelés

Újabb kis csomag érkezett :grin:

12 kedvelés

Ha minden igaz akkor Hipersztén.. de lehet csak vasúti zuzalék​:joy:

3 kedvelés

A triple cherry-t ha majd kinyitod, lefotóznád benne az aromát? (Lásd pár kommentel feljebb az okokat.) :wink:

3 kedvelés

Minőségi választás, nagyon erős kavics. 3 éve hordom én is. :wink:

3 kedvelés

Oké, bár nem tudom mikor fog sorra kerülni.
Amúgy a tiéd nem ilyen kiszerelésű, mint az enyém.
LOT szám, szavatosság ?

3 kedvelés

A híres hamis licsi! :smiling_face_with_three_hearts::hugs:

3 kedvelés

Lot: 3469, szav idő nincs rajta. Kiszerelés véleményem szerint mindegy, úgy gondolom, hogy valszeg vagy szállítás közben, vagy a boltban a polcon a melegben romlott meg. Ha előbbi, akkor lehet az egész batch ilyen lesz, ha utóbbi, akkor lehet csak az enyém. Mindenesetre írtam a shopnak, ahol vettem, várom az álláspontjukat. A vélemények között az oldalon ennél az íznél ketten is tű pontosan arra panaszkodtak, amire én is.

5 kedvelés

Ó semmi gond ritka esetek egyike. Tessék itt egy kupon ami jövőhéten lejár . Köszönjük hogy nálunk vásárolt. Kb

4 kedvelés

15 év alatt megtanultam, hogy ez a hobbi jár bizonyos időközönként olyan veszteségekkel, amiket le kell tudni írni. E-mailben viszont el tudom küldeni úgy az embert melegebb éghajlatra, hogy valósággal várja, hogy indulhasson, félteni nem kell, de most jófej voltam, mert nem gondolom, hogy direkt szart akartak volna eladni, valszeg a fekete chubbyban nem is látni a megbontásig, hogy gebaszos trutymák állagú az aroma. Ha adnak egy kupont, köszönettel beváltom, és kialkudok mellé egy ingyen futárt. Ha nem, így jártam, az is jelzés értékű az ügyfélközpontú gondolkodásmód hiányáról a shopnál. :melting_face:

6 kedvelés

Enyémen ez van :

Amúgy érdekes, hogy a ma érkezett 11 flakonon 2-3 terméken nincs rajta a szavatossági idő, ami kissé bosszantó. :enraged_face:
Másik boltból való rendelésnél is valamelyiken volt lejárati idő, valamelyiken pedig nem. Ugyanazon márka ráadásul. :enraged_face:
Persze attól még lehet romlott (tárolás, … stb.), hogy a szav. idő még rendben van.

5 kedvelés

világíts bele alulról telefon vakuval, és a cime résén less be, ha nem opálos, rendben van. :wink:

3 kedvelés

Várjuk a fejleményeket.
Amúgy melyik bolt volt ez ?
Jöhet privátban.

3 kedvelés

Minta Tyutyipost Zrt igazgatója és R1es munkása ez most nekem is feladta leckét . :thinking:

3 kedvelés

Megtörtént, szerintem rendben van :

Amúgy átnéztem a teljes készletemet, mindegyik rendben van vizuálisan, egyik sem opálos.

5 kedvelés

Akkor egyedi problem. Köszi a visszajelzést. Ez talán teljes mértékben meggyes Hubba-Bubba lesz. :pray:

5 kedvelés

Akkor most már én is megnyugodhatok…:rofl:

4 kedvelés

Igen!! Most már meg!! :grin: :rofl:

4 kedvelés