Így volt a legegyszerűbb
Meghoztad a kedvem egy kis keverésre
Még az előző adatból is csak 1 et kóstoltam de kedvem lenne keverni ..
Így ezt keverek este … Hátha meghozza a nyarat …
Vapetársak, ez az tpa ry4-asian… a spanyoloktól, nagyon jól sikerült.
Nagyjából 3 hetesen rá próbáltam, de piszok jó íze van. 10%-ban keverve, 8mg-os nik-el, nagyon jó lett. 60vg/ 40pg arányban..
Mindezek után, ez lesz majd a tuti befutó levesem. Még jó hogy 3x30ml-t rendeltem belőle. Így el leszek vele egy jó darabig

Én se nyúltam még a nyári frissítőkhöz. De most vágyom valami különlegesre.
Ezzel annyi a gond, hogy (közben beírják, hogy 1 hét a szállítás) valójában majdnem 3 hét lesz mire érkezik..
Tegnap ő került bele az új vasban .
Nézzük a számokat a gyártó szerint 50/50 es alapba 3% az ajánlott keverési arány … Ugye milyen jól hangzik ?
Sajnálom , de ez nagyon messze van a valóságtól

Maradjunk a minimum 10%-nál .. én erre kevertem be 55-45-ös alappal .. kb egy hónapot hagytam érni is ..
Ízre számomra tökéletes lett … Nagyon finom almás pite ahol a hangsúly nem az édességén van hanem az almán és a hozzá tartozó fűszereken..
Biztosan fogok még belőle venni ,ha lesz pénzem lovéra … És a következő keverés biztosan 12% ra menne ..
Finom Gőzöket és gyerekek … Végre péntek
A&L 60/40-es alappal én is 10%-ban kevertem…
4nap alatt itt volt szerencsére … Téged üldöz a szállítási priki
De legalább megérkezik, örülni kell ennyi…
- Oly kevés boldogság ért mostanában (TPD) fronton, hogy amit most kapok, azt felemésztem abban a pillanatban!
Tpa Double ry4 ét most kezdem el pöfékelni szintén 10% ba… fincsike ,de nem veri meg Laca felé Ry4et … Szemztem ezzel a ferdeszemű RY4 el is … Miben más mint a sima RY4?
Az a legkevesebb, amennyit utazott mire megkaptad, jó kell, hogy legyen.Nem?
Továbbra is nagyon jó aromának tartom a Swoke Cherylt.
Piros gyümölcsös ahol a cseresznye keveredik az áfonyával. Nem tudom különválasztani őket hanem egybe jön az íz.
Ja és 25ml után a vatta patyolat tiszta.
Hát nem sietik el
Nem!! Meg egy kicsit zavar az a piros x az úton-nál!! Tegnap még nem volt ott!! Vagy csak azért lett ott mert tegnap érkezett be a célállomás nemzetközi logisztikai központba kézbesítésre!!
“figyuka, közel van már” jelentheti ezt is
Vagy eddig igen gyorsan jött, most megállították pihenni egy kicsit!!