Persze hogy sima ügy lesz. Max kicsit sétálni fog jurópában a csomagod…
Bocsi. Csak vicceltem .
Nekem is van ilyen szép plasztikkmüanyagcipősdobozom…
Lesz egy pár évre elegendő aromád, ha azt megtöltöd aromával.
Az a mod nagyon jól néz ki.
Főleg sötétbe nem látszik , hogy zseb kopik a mod itt ott .
De, igen, de, igen!!
Bár még csak 2 napos keverés, de nem bírtam ki hogy ne kóstoljam meg
Még nagyon “zsenge”, latakia csak a háttérben szégyenlősködik, most inkább citromos túró torta (szerű) íze van. Remélem idővel a dohány íz kicsit erősödni fog.
Az az opció, hogy “rakd el még egy hónapra”, szinte esélytelen…
Na milyen az a cocoon?
Csak egy Ulton klón de már kb fél éve megvan és egyik kedvenc rta-m lett. Jó íz visszaadás, könnyű tekerés, szeretem.
Talán egy negatívumot tudnék mondani, alsó tank miatt teljesen szét kell szedni ha pl. más ízvilágú liquid (gyümi → dohány) cseréje esetén “csak” ki akarod öblíteni a tartályt. De ez sem nagy gond mert főleg dohányos leveseket szívok belőle
Ja, és majd elfelejtettem, nagyon csendes, halk rta, legelső slukkoknál csodálkoztam is, azt hittem nem működik
A 7 in 1 coil a baloldalt jól szokott teljesíteni nálam. Most is olyan van az Asgardban.
Nem tudom milyen megfontolásból rendeltem, mert egyébként kólát is évente max 2szer iszom. Ez valami parfümös borzalom
Kofola?
Nem tudom, de hosszú idő óta ez lesz az első ami megy a lefolyóba
Gyengébbre keverve is szörnyű? Mondjuk “gyári” kólából is az a legjobb, ami nincs pancsolva meggyel meg fahéjjal…
Egyelőre nem pacsolok vele, megy a polc hátsó felébe.
Nekem nagyon bejön. Mondjuk, én szeretem az ilyen gagyi kólás üdítőket. Szerintem a kólás gumicukorra hasonlít.