Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Persze hogy sima ügy lesz. Max kicsit sétálni fog jurópában a csomagod…
Bocsi. Csak vicceltem .:grin:

3 kedvelés

Nekem is van ilyen szép plasztikkmüanyagcipősdobozom…
Lesz egy pár évre elegendő aromád, ha azt megtöltöd aromával. :grin:

6 kedvelés

Az a mod nagyon jól néz ki.

6 kedvelés

Főleg sötétbe nem látszik , hogy zseb kopik a mod itt ott . :grin:

6 kedvelés

De, igen, de, igen!!

8 kedvelés

Bár még csak 2 napos keverés, de nem bírtam ki hogy ne kóstoljam meg :slightly_smiling_face:
Még nagyon “zsenge”, latakia csak a háttérben szégyenlősködik, most inkább citromos túró torta (szerű) íze van. Remélem idővel a dohány íz kicsit erősödni fog.

15 kedvelés

Az az opció, hogy “rakd el még egy hónapra”, szinte esélytelen… :rofl:

9 kedvelés

Na milyen az a cocoon?

5 kedvelés

Csak egy Ulton klón de már kb fél éve megvan és egyik kedvenc rta-m lett. Jó íz visszaadás, könnyű tekerés, szeretem.
Talán egy negatívumot tudnék mondani, alsó tank miatt teljesen szét kell szedni ha pl. más ízvilágú liquid (gyümi → dohány) cseréje esetén “csak” ki akarod öblíteni a tartályt. De ez sem nagy gond mert főleg dohányos leveseket szívok belőle :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Ja, és majd elfelejtettem, nagyon csendes, halk rta, legelső slukkoknál csodálkoztam is, azt hittem nem működik :grinning_face_with_smiling_eyes:

9 kedvelés

Megjöttek az építő játékaim :grin:

19 kedvelés

A 7 in 1 coil a baloldalt jól szokott teljesíteni nálam. Most is olyan van az Asgardban. :wink: :saluting_face:

7 kedvelés

Készülnek a koksz gyárak :joy:

16 kedvelés

Ez is jófajta! Gut. Besser. Lattakiek²… :+1: :waving_hand:

14 kedvelés

Nem tudom milyen megfontolásból rendeltem, mert egyébként kólát is évente max 2szer iszom. Ez valami parfümös borzalom :pleading_face::slightly_frowning_face:

14 kedvelés

Kofola? :thinking::cry:

7 kedvelés

Nem tudom, de hosszú idő óta ez lesz az első ami megy a lefolyóba

5 kedvelés

Gyengébbre keverve is szörnyű? Mondjuk “gyári” kólából is az a legjobb, ami nincs pancsolva meggyel meg fahéjjal…

lionel messi GIF

4 kedvelés

Egyelőre nem pacsolok vele, megy a polc hátsó felébe.

7 kedvelés

Nekem nagyon bejön. Mondjuk, én szeretem az ilyen gagyi kólás üdítőket. Szerintem a kólás gumicukorra hasonlít. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés