Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Igaz,de finomak :smiling_face:te besétálsz és leveszed a polcról,én meg várhatok májusig ha megélem :joy::joy:

6 kedvelés

Ahogy leveszem magamnak, ugyanúgy levehetem neked is…:grin:

7 kedvelés

Ezeken már én is gondolkodtam…
De csak úgy tesztelgetni meg elég drága…:wink:

7 kedvelés

Figyelem! Az általam bemutatott, és a keverésre felkészülő aromám alkalmas lehet egyes fórumtársak nyugalmának megzavarására. :sweat_smile:

14 kedvelés

Nyugodt vagyok…messze lax :grin::hugs::wink:

6 kedvelés

Ha már Dorogon töltjük a hétvégét…

Kedves Feleségem jelezte, hogy hétvégén szeretne kikapcsolni, menjünk el Dorogra, a Lovas majorba. Én pedig jeleztem, hogy részemről a történet rendben van, amúgy onnan 15 perc Párkány… Beugrottam körül nézni ebbe a híres Vape boltba, amit a liquid-aroma annyira tol a hírlevelében… Kínálat rendben, Bombo-A&L-Aisu-Zap-Drifter-DC stb, srácok türelmesek, segítőkészek. Május-júniusig tudják kiárusítani a jelenlegi árakon a szajrét, utána jövedéki…
Ha esetleg arra jártok… :+1:

ui.: azt a kék szart ajándékba adták, két slukk után megnyugodtam, hogy nem vagyok fogyasztója… Se íze (csak valami gejl, gyógyszertári), se varázsa. Az általam kevert Drifter íz intenzitásban is agyonveri a törpéből… :rofl::rofl::rofl:

14 kedvelés

Törpéből nem csoda!! :grin: :rofl:

6 kedvelés

Biztos a Taifun drip-tipje teszi… más magyarázatot nem igazán találok rá… :rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Dehogy!! :grin: A Dvarwnak lelke van!! :rofl:

5 kedvelés

Azt hiszem Primét azért még veszek!!

5 kedvelés

Kayfunra gondolsz?

5 kedvelés

Igen!!

4 kedvelés

Próbáltam. Nekem a Lite plus a non plus ultra. Persze a kísérletezés szellemiségét semmiképp nem szeretném megtörni, így mondok róla jót is: Szép! :rofl:

6 kedvelés

Szeretném még kipróbálni a litét az mtl pró frissítéssel de azt ígérték 1-2 hét és még mindig nincs!!

4 kedvelés

Svoemesto oldaláról?

5 kedvelés

Igen!!

4 kedvelés

Pro pinnel és a simával nekem ugyan olyan volt :smiling_face:

5 kedvelés

Én azért szeretném kipróbálni ,mert mindenki más és Apree például dicsérte!! De köszi!!

6 kedvelés

Én egy hangyányi változást érzek, főleg dohány vonalon, @Paska szerintem beszéljünk majd össze, lesz onnan egy-két hét múlva egy rendelésem, ingyenes szállítással, ha szeretnéd, szívesen bedobom a csomiba, foxyval még mindig olcsóbb, mint onnan közvetlenül.

8 kedvelés

Köszönöm szépen!! Az jó lenne!! Talán arra lesz is!!

5 kedvelés