Porit lehet hozzá venni szinte minden olyan helyen, ahol a többi cuccot is … szóval az nem lesz probléma.
Thenkjuhszőr
Ne érts félre,csak ihletet merítettem az olvasataimban pár embertől.
Nem ellenzem a "pod"okat csak nekem nincs megfelelő
2 éve vapelek … szinte a kezdetektől Dead Rabbit M RTA tankokat használok, szóval még nem volt Pod-om. Most valahogy kedvet kaptam hozzá, kiderül mennyire válik be.
5-6-7 éve a fene se tudja már vettem párat,de nekem kevés az üzemidő,kicsi a kapacitás és nincs ka1 pori amihez tetszene.
Így maradt az rta
Én 8%-ban keverem ezeket, dl-ben használva
Ne feledjétek el, ha olyan jó termés lesz, mint tavaly volt, akkor a szilvából is lehet csinálni szilva pálinkát…
Azt nem megenni kell, hidegen, tejjel?
Nyugi, én ebben vagyok mar 3 éve…
Igen arányos 9-14 közt kel legyen a párlás .
Időd engedi esti mesének jó ha egy topik feléig eljutsz
Vagy alvászavarban szenvedés, mint pl. jómagam
Tavaly bornak indult ágyas alap lett belőle
A borfokoló nem mért, de arra saccoltam a kezdeti mustfok szerint
Régi módszer 15-16 évesen csináltuk haverokkal . Vásárolható volt igazi gyümölcs lé ráadásul Magyar . Sárga flakonos márkájára nem emlékszem. Na annyi volt a lényeg szellőző rá . Egy hét pihi neki 20°c on . Leszűrés tada garantált 10 fok meg volt és nem bakta a gyomrom a sav mint a hú hú hú de nemes boroktól .
Favorit a cigány meggy volt
Főleg, amikor a haver a régifajta centrifugában csavarta ki belőle a levet. Utána meg nem mosta el a gépet, az asszonya meg másnap használta, ne tudd meg.
Úgy megverte a “menyecske”, ahogy kell. Az összes fehér ruha ami bekerült a centribe,piros/pink lett.