Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ha 1 vaper 1 nap 1 flakont önt, akkor hàny éves a kapitány? :joy:

9 kedvelés

Szia Tibor!

Azért azt ne felejtsd el, hogy Robi DL-ben is használja, így viszont már indokolt az egy flakon/nap. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Szia János!! Nem feledtem, csak azon gondolkodtam ,milyen szépen kiadagolja!! Nem sokallom, én mtl-ben is elszívok 10-15 ml!!

7 kedvelés

Á tudom tudom kotangens :rofl:

5 kedvelés

Mondta Nos-Pa nővér…

8 kedvelés

Nekik tilos a Wellnessz… :pleading_face:

4 kedvelés

Neem. Mtl-ben max 8-10 ml/nap.

5 kedvelés

Pl, most, amióta itthon vagyok, kizárólag mtl-ben tolom. Nem tudom miért vagy hogyan, de mellőzöm most a dl-t…

6 kedvelés

Könnyebb a szállítása is, és nem magaslik ki olyan nagyon a műszerfalon sem. Másrészt meg könnyebben tudom tölteni is a kazánba menet közben…:rofl:

7 kedvelés

Neked a sok utazáshoz ,biztosan jók!! Csak ha elgurul vezetés közben nehezen találod meg!! :grin:

7 kedvelés

Ezért is rartom őket többrekeszes plasztik tárolóban… nehogy.. "elguruljon a gyógyszer "…:rofl:
Szerk. És emiatt is keverek indulás előtt, mert 3 hétig nem kell folyton rázogatni őket, majd a kamion megoldja..:rofl:

8 kedvelés

Vigyázz is a vitaminjaidra!! :rofl:

6 kedvelés

Akkor hasonlóan, gondolom…:rofl:

12 kedvelés

Nem kellene igy 3 hét!! Előbb megkeverné, mint a legújabb kiadású keverőgép!! :rofl:

7 kedvelés

Csak azt nem értem, hogy egy ilyen józan gondolkodású ember, mint te, hogyhogy nem lett kamion sofőr…? Ez nem fér a fejembe…???:rofl::rofl::rofl:

10 kedvelés

Még wc-re is GPS-sel járok…amúgy elképzeltem már, de nem biztos hogy nekem való :wink:

7 kedvelés

Viszont a hátránya, hogy egy hétig kéne ülepíteni a habot…

4 kedvelés

Citromhab-Latakia vagy Gesztenyepüré-menthol levesek esetén jól jön a hab :star_struck:

6 kedvelés

Ki kel szííívatni belőle a bubikat . Van pár vállalkozó szellemű leány itt ott . Kis munka is munka alapon . Nem ? :rofl:

5 kedvelés

Megint nemi megkülönböztetésbe és beskatulyázás vétkébe esünk…:roll_eyes::rainbow::couple_with_heart_man_man:

4 kedvelés