Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Úgy bizony :grin:rósz véper :open_mouth:

7 kedvelés

No Urak!
Ma érdekes nap lesz… Nem tudom, hogy a custard-tobacco vonalra hogy fog ráülni a menthol, de kiváncsian várom… :slight_smile:

14 kedvelés

Ez tényleg meredeken hangzik :roll_eyes::grin::+1:

6 kedvelés

Igen… Ez lefolyó, vagy dobogó… Este írok róla, kell egy új spulni a törpébe, hogy lekóstoljam…

10 kedvelés

Ráadásul törpébe…hm​:+1::grin:

5 kedvelés

Róóland :rofl:

6 kedvelés

Ebben nem fog csalódni az íz jó lesz . Az izlés ami párosul mellé nem biztos . :thinking:

5 kedvelés

Vakon jött év végén, a nagy spájz csomagban… De lesznek még cifrábbak is… Ha nem ízlik, nem fogok vele szórakozni, megy ki a mosogatóba… Öntöttem már ki Blendfeel - Irish Blacket is, mert megfájdult tőle a fejem… Erre mondják, hogy nem úr, aki nem herdál. :rofl::rofl::rofl:

13 kedvelés

Beesett 30db alá a készlet A&L-en és bekapcsol nálam a pánik vásárlás. :sweat_smile:

Season 3 Nbc GIF by The Office

13 kedvelés

Építőiparban:" Nem is mester az, aki nem bont." :rofl:

7 kedvelés

Damn vape bácsiéknál nézelődök :joy:

6 kedvelés

Van vmi ákciójó? Ha Nitrous 23-ból van új kiadás lehet előveszem a kártyán. :sweat_smile:

5 kedvelés

Mondtam,csak a 22 :wink:

5 kedvelés

23 az már Matyómintás nekem :grin:

5 kedvelés

Pedig már izgatott lettem… Kiváló a 22-es csak a fránya driptipem nem passzol bele. :expressionless_face:

Going Crazy GIF

Távol keleti papirusz tekercs minta :rofl:

5 kedvelés

Igazi hedonista :rofl:

6 kedvelés

Most mondd meg… :rofl:
Mondtam lesz ott még cifrább is… Full vakon, egyedül a Dampfot ismertem innen… :rofl:

16 kedvelés

Nekem a lion az halovány ízű sajna . Legacy jó volt kicsapongásra de nem egy tartós nálam . Rip vapes mind jó szerintem főleg a wanted kivitelek ütnek nagyot . T-júsz le fagy az ember agya de jó én szeretem a hűs kiviteleket is . Cravent kaptam ajiba mert gyilkolta ismerősöm porlasztóit :rofl: a vatátt se kíméli fajin . Maw hát valamit próbaltam belőle ennyi marad meg :rofl:. Többi nem mond semmit :shushing_face:
Íz rulett :sweat_smile::rofl:

8 kedvelés

Igen a Rook az a Kinghez képest nagyon halvány, King viszont nem volt, a Rookban meg legalább csíp a gyömbér. :rofl:
Delmon-ról írtam, annó, az nagyon eltalált cuccos, A Classic American Blend az nagyon frankó citrusos dohány cucc… többi bontása még csak most következik.

9 kedvelés

Na lássuk elsőre milyen, szigorúan 20ml kezdésnek! :waving_hand:

20 kedvelés