Úgy bizony rósz véper
No Urak!
Ma érdekes nap lesz… Nem tudom, hogy a custard-tobacco vonalra hogy fog ráülni a menthol, de kiváncsian várom…
Ez tényleg meredeken hangzik
Igen… Ez lefolyó, vagy dobogó… Este írok róla, kell egy új spulni a törpébe, hogy lekóstoljam…
Ráadásul törpébe…hm
Róóland
Ebben nem fog csalódni az íz jó lesz . Az izlés ami párosul mellé nem biztos .
Vakon jött év végén, a nagy spájz csomagban… De lesznek még cifrábbak is… Ha nem ízlik, nem fogok vele szórakozni, megy ki a mosogatóba… Öntöttem már ki Blendfeel - Irish Blacket is, mert megfájdult tőle a fejem… Erre mondják, hogy nem úr, aki nem herdál.
Építőiparban:" Nem is mester az, aki nem bont."
Damn vape bácsiéknál nézelődök
Van vmi ákciójó? Ha Nitrous 23-ból van új kiadás lehet előveszem a kártyán.
Mondtam,csak a 22
23 az már Matyómintás nekem
Pedig már izgatott lettem… Kiváló a 22-es csak a fránya driptipem nem passzol bele.
Távol keleti papirusz tekercs minta
Igazi hedonista
Nekem a lion az halovány ízű sajna . Legacy jó volt kicsapongásra de nem egy tartós nálam . Rip vapes mind jó szerintem főleg a wanted kivitelek ütnek nagyot . T-júsz le fagy az ember agya de jó én szeretem a hűs kiviteleket is . Cravent kaptam ajiba mert gyilkolta ismerősöm porlasztóit a vatátt se kíméli fajin . Maw hát valamit próbaltam belőle ennyi marad meg
. Többi nem mond semmit
Íz rulett
Igen a Rook az a Kinghez képest nagyon halvány, King viszont nem volt, a Rookban meg legalább csíp a gyömbér.
Delmon-ról írtam, annó, az nagyon eltalált cuccos, A Classic American Blend az nagyon frankó citrusos dohány cucc… többi bontása még csak most következik.