Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Némi pánik vásárlás miután olvastam, hogy LH-val szórakozik a Nav. Mert ugye a vantól nem kell félni. :slightly_smiling_face: Tisvapo-ról első rendelésem. Múlt hétfőn rendeltem ma hozta GLS gond nélkül. Mondjuk az aromák is ismeretlenek előttem, remélem kevés lesz a lefolyó áldozata. Már, ha Azhad, Blendfeel kivonatos aromákat nem találok sehol, csak longfilleket. :frowning:

13 kedvelés

Az a baj én ismerem őket mind :joy:
Kívánok kiváló zsíros gőzöket nektek,már aki szereti :smiling_face:

6 kedvelés

Mindegyikünk szereti!! Még egy darabig biztos nem!!

5 kedvelés

Talán nekem is van mindegyikből, de én is úgy vagyok mind te!! Még nem kostoltam, csak bizakodom!!

6 kedvelés

Ami elég aggasztó :pleading_face:tavaly még vettem cseppentős Azhadokat 2882 ft-ért…RIP.

6 kedvelés

Még egy kis segítséget fel tudok ajánlani.
Van itt egy francia nagy ker ami csak cégeknek árusít .
Van céges ismerősöm . Igen vape shop már ha lehet annak nevezni :roll_eyes:.
Keresettek itt valamin meg akad a szemetek megérdeklődöm .

Upsz elfelejtettem írni nem igazán teló kompatibilis az oldal . Váltsatok asztali nézetre .

7 kedvelés

Átálltak a longfill-ekre, már párszor volt erről szó. Árban ugyan drágább de legalább nem szűnt meg, manapság már ennek is örülni kell szerintem.
Ami viszont sajnálatos, hogy néhány korábbi aroma nem “újult meg” longfill formában.

4 kedvelés

Tudtam, hogy longfilleket nyomják, de abban bíztam, megmarad emellett a “hagyományos” 10 millis aroma is…(Csak kevesebb bolt árulja).
Eszerint jobb biznisz…:pleading_face:

4 kedvelés

Több folyadék több adó . Ml/adó a mérték egység :rofl:

5 kedvelés

Lepülőlajt :hugs::ear_of_corn:

3 kedvelés

Cornzoli .

corn biscuits GIF by Kacey Musgraves

5 kedvelés

Erre azért kíváncsi leszek, mivel a keverèsi aránya 5%:smiley: . Igaz 2028-as a szav idő, de lehet hamarabb rá vetemedek :kissing_face_with_closed_eyes:

12 kedvelés

Fixen koksz mentes lesz tesó :face_blowing_a_kiss::joy:

5 kedvelés

Meglátjuk :grin:

4 kedvelés

Nem találtam neki topicot vagy csak vak vagyok

Itt vannak kivonatos aromák is !

9 kedvelés

Szerintem kajszibarack hűsítővel és nagyon finom. Ma addig elemezgettem, mire elszívom, el is elfogy…3-2-1

:face_savoring_food:

6 kedvelés