Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Köszönöm akkor még hígítom! :hugs:

5 kedvelés

Nekem mtl-ben a desszertdohányok váltak be igazán, de néha teszek egy kis kitérőt, hátha alapon. Ez itt például most nagyon bejön, a kivonatos vonallal való ismerkedéshez jószívvel ajánlom:

11 kedvelés

Gondolom, inkább nemes valami az íze, nem ilyen durvadék mint a füstös bandám :grin:

5 kedvelés

Sokáig nem is próbálkoztam a “hamutartós” cuccokkal, mondván nem azért szoktam le a cigiről, hogy folytassam… de néhány kíváncsiságból bekevert “trú” dohány aroma után már nem is hiányzott. Szalma és teafű íze volt mindegyiknek, pedig soha nem szívtam szalmát vagy teafüvet. Ez most más.

A 10ml aromát felöntöttem egy 120ml-es flaskában csurig. Füstössen lágy lett és egy napot (kb.10ml-t) bír vattacsere nélkül. Nekem nagyon ízlik.
Hamar elfog fogyni…:yum:

11 kedvelés

Jól értem Samu, egy napot (kb.10ml-t) bír vattacsere nélkül :thinking: az hogy lehet, nekem a O4Pod bír 60ml de néha 100ml is! :wink: :grin:

7 kedvelés

Ok, de én bekapcsolt mod-al használom. :grin: :kissing_smiling_eyes::dash::dash:

12 kedvelés

Ok most már értem, nekemisbevankapcsolva… :grin: :wave: :dash:

9 kedvelés

November óta spórolok vele, az ínséges időkre tartogatom, sajnálom felütni, szopókázni… :grin: :wave:

10 kedvelés

Juicyvapour nem aggódta túl a csomagolást… :rofl::rofl::rofl:

12 kedvelés

Hát nem!! De a lényeg, hogy épségben megérkezett!!

6 kedvelés

Abszolút. Tied hol tart? :grin:

5 kedvelés

Ma rendeltem meg!!

5 kedvelés

Pont náluk nézelődöm. Mennyi idő alatt kaptad meg?

6 kedvelés

Péntek délben rendeltem, ma délután jött az email a kóddal.

7 kedvelés

Köszi!

7 kedvelés

Na ezek is megjöttek… A kumulus filléres aromái …

@gangsta_gergo :joy: ha nem finomak a 13 ker közel van :kissing_heart:

10 kedvelés

Akkor átviszed neki ajándékba?? :grin:

5 kedvelés

Inkább mint a lefolyóba :heart::hugs:

7 kedvelés

Ne légy gonosz!! :joy: Ö ajánlotta jó szívűen, te is vidd át örömmel!! :joy: Utána én is ajánlok egy két aromát , azt várlak!! :rofl: :joy:

6 kedvelés

Egy újabb szerszám készlet…mert szép​:grinning:

17 kedvelés