Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Hmm. Hát én nem ennyiért találtam :slightly_smiling_face: és vajon 1.500, - Ft-ért vajon pontosan is mér?

7 kedvelés

Bizton állíthatom hogy igen :wink:
Akár 0.1grammot is tud :joy::joy::joy:
Picit többért,de igen,és jó műszer.

8 kedvelés

Már meg sem merem kèrdezni.Neked ilyened is van? :sweat_smile:

6 kedvelés

Ne is kérdezd ,mim nincs :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Most már magas vérnyomásom,nagy fejem meg kevés eszem is van :joy::joy:

10 kedvelés

Csak azért kérdezem, mert vettem egy ilyet (nem, nem liquid keveréshez​:rofl:) és ami gyárilag 30gramm, az ebben 42 :thinking: és azért az nem mindegy

9 kedvelés

Ezek a kis ékszermérlegek,precíziósak,elég sok felhasználási területre szánták őket.
Ezt a konyhait nem ismerem :joy:

5 kedvelés

Gondolom a gyermekorvosod mondta, hogy amióta nem látott ,magas lett a vérnyomásod!! :grinning: :grin:

6 kedvelés

Nekem hasonló 1000ft-os aliexpresses mérlegem van, azzal mérem a kutyának a kaját… :smiley: teszteltem, grammra annyit mér mint a konyhai mérleg. :slight_smile:

6 kedvelés

Mondta is hogy Zoltán,Zoltán nemcsak 5 évente kellene járni hozzám :smiling_face:
Mondom minek? Kutya bajom sosem :joy:

5 kedvelés

Párom is rendelt ilyet de én agygörcsöt kaptam tőle mert használhatlan számomra​:sweat_smile:

8 kedvelés

Hát ha sűrűbben mész, majd ő talál!! :grinning:

5 kedvelés

Na hát pont ezért kérdezem. Az enyém kB 1. 300,- és elég nagy eltéréssel csinálja a dolgát. Lehet kicsit többet megéri raforditani.

5 kedvelés

Attól félek igen :grin:de decemberben még látni akar :flushed:pedig én nem akarok tőle semmit :joy:

7 kedvelés

https://www.alza.hu/home-sc-j170b-mini-digital-scale-d7065466.htm

Én ezt rendeltem be. “ALZANAPOK25” kóddal további 25% lejön most :blush:

8 kedvelés

Neked mindig van valami szuper kódod :slightly_smiling_face: köszönöm! :hugs:

7 kedvelés

Nekem ilyen van, műxik rendesen, pontos.

9 kedvelés

Ugye!! Kezdődik!! Az enyém a balesetem után 2 havonta látni akart!! Nem engedtem beoltani magam a covid ellen ,elég nagy vita árán, na azóta nem akar!!

5 kedvelés

Alkalmazásban a kódot hol írod be?Szerk… megvan, de azt írja érvénytelen kód :thinking::person_shrugging:

6 kedvelés

Az Apple-hoz nincs valami kódod ? :joy:

6 kedvelés