Tehát amikor megrendelted, még akkor sem fogtál gyanút, hogy talán majd meg is érkezik?
Grat
Tehát amikor megrendelted, még akkor sem fogtál gyanút, hogy talán majd meg is érkezik?
Grat
Szerencsés vagy, hogy a postás kihozza neked a csomagot. Nekem mindig be kell menni a postára
Csak ezt gondoltam, hogy a posta legalább küld emailt!
Jó barát!! És nem utolsó sorban ,nagyon jó megbízható postás!! A faluban mindenki szereti!!
A kannibáloknál is ilyen a postás.
A faluban mindenki szereti…
Azt esetleg tudja valaki, hogy a Crescendo-t meddig köll érlelni? Valahogy sehol nem látom
Még mennyi rendelésed van függőben? Az enter jól fog a te kezed alatt is , igaz a vantól nem kell félni!
Szóval. Gondoltam védem a microt, rendeltem hozza bőr rucit. Kár volt
Tény és való, nagyon minőségi, vastag bőrből készült, csak nekem éppen kényelmetlen. Annyira vastag, hogy alig tudom nyomni a tűz gombot. Azt hiszem ez az első rendelésem amit megbántam
Még három, de csak apróságok!
Én is félretettem, hasonló ok miatt!!
Az üvegen rajta van a gyártó, ugyanaz gyártja aki a Bombo-t!
3-5 nap a gyümisek
Köszi.
Az illata elég ígéretes. Jobb, mint amire számítottam. Ha az íze is ilyen lesz, akkor elég jók a kilátásai.
Pont most szintetizáltam össze
Én pont ezért semmire nem húzok semmit.
Pedig szép színe van a géllakknak
A jól néz ki rajta és véd,még nem egyenlő a praktikummal
Veszélyesen élsz
Keresem benne az epret ,de sajnos nem találom … Nagyon erős vaníliás puding … 15% ban kevertem …nekem így tökéletes … Kétlem ,hogy 20% ban meg jönne az eper is …
Van már egy hónapos ? na majd akkor megjön…és édesebb is lesz