Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Tehát amikor megrendelted, még akkor sem fogtál gyanút, hogy talán majd meg is érkezik? :thinking:

Grat :grin::wink:

8 kedvelés

police get them GIF by South Park
:smiley:

Szerencsés vagy, hogy a postás kihozza neked a csomagot. Nekem mindig be kell menni a postára :sweat_smile:

6 kedvelés

Csak ezt gondoltam, hogy a posta legalább küld emailt! :thinking:

4 kedvelés

Jó barát!! És nem utolsó sorban ,nagyon jó megbízható postás!! A faluban mindenki szereti!!

6 kedvelés

A kannibáloknál is ilyen a postás.
A faluban mindenki szereti…

7 kedvelés

Jóvan, lenyugodtam :grinning:

13 kedvelés

A mikulást is mindenki szereti
:rofl:

5 kedvelés

Azt esetleg tudja valaki, hogy a Crescendo-t meddig köll érlelni? Valahogy sehol nem látom :thinking:

3 kedvelés

Még mennyi rendelésed van függőben? Az enter jól fog a te kezed alatt is :rofl:, igaz a vantól nem kell félni!

7 kedvelés

Szóval. Gondoltam védem a microt, rendeltem hozza bőr rucit. Kár volt :roll_eyes:
Tény és való, nagyon minőségi, vastag bőrből készült, csak nekem éppen kényelmetlen. Annyira vastag, hogy alig tudom nyomni a tűz gombot. Azt hiszem ez az első rendelésem amit megbántam :disappointed_relieved::person_shrugging:

12 kedvelés

Még három, de csak apróságok!

4 kedvelés

Én is félretettem, hasonló ok miatt!!

4 kedvelés

Az üvegen rajta van a gyártó, ugyanaz gyártja aki a Bombo-t! :wave:

7 kedvelés

3-5 nap a gyümisek

6 kedvelés

Köszi.
Az illata elég ígéretes. Jobb, mint amire számítottam. Ha az íze is ilyen lesz, akkor elég jók a kilátásai.
Pont most szintetizáltam össze :grinning:

7 kedvelés

Én pont ezért semmire nem húzok semmit. :man_shrugging:

8 kedvelés

Pedig szép színe van a géllakknak :grin:
A jól néz ki rajta és véd,még nem egyenlő a praktikummal :smiling_face:

7 kedvelés

Veszélyesen élsz :rofl:

9 kedvelés

Keresem benne az epret ,de sajnos nem találom … Nagyon erős vaníliás puding … 15% ban kevertem …nekem így tökéletes … Kétlem ,hogy 20% ban meg jönne az eper :strawberry: is …

10 kedvelés

Van már egy hónapos ? :wink:na majd akkor megjön…és édesebb is lesz

7 kedvelés