Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Remélem beválik, mert nagyon mutatós darab!!

6 kedvelés

Bejön aromából keverve? Én nem bírom elszívni pedig 30%-ban kevertem… Elvileg a shortfill sokkal jobb (és eldobhatósból is, ezt tanusítom) :confused:

Nálam gyümölcs nap van :smiley: 3000ft alatti átlagáron jó biznisz volt… :slight_smile:

13 kedvelés

Érdekes. Én az ajánlott 25 %ba keverem és tökéletes, olyan mint a shortfill. Mondjuk én 50/50es liquidet keverek, nem tudom mit használsz?

5 kedvelés

50/50-et csinálok pontosan, floravita alapból :slight_smile: Xr max-ból dl-be is próbáltam, akkor is csak sima tészta íz volt, a citrom csak iszonyat haloványan.

3 kedvelés

Tényleg fura :thinking:
Én egyébként a citromot nem is mindig érzem a liquidekben, ezt @Ispy alátámaszthatja :rofl:, de ebben ott van rendesen :person_shrugging::slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Piff anyukám! Megőrülsz, megvadulsz. Direkt rendelés vagy összecserélték?

5 kedvelés

Szia. Általában 10%-ban.

6 kedvelés

Piff apukám!
Nem tudom melyikre gondolsz, de mind direkt rendelés volt :+1::person_shrugging:

7 kedvelés

Ez az amikor már megvan az egyik tuti a rengetegből :wink::hugs:

6 kedvelés

És akarsz beszélni róla?:grin:

4 kedvelés

Nézd nem igazán értem a problémád :thinking:
A doricra, esetleg a színére gondolsz, vagy valamelyik liquidre?
Nem emlékszem, hogy bárki választására itt ilyen reakció érkezett volna. Lehet viccnek gondolod, én most nem.
Ennyi :roll_eyes:

8 kedvelés

Többen panaszkodtak arra ,hogy az aroma fényévekkel a short íze alatt van . Nem tudom mi az igazság ,de én pont ezek miatt nem mertem még rendelni a híres lemon tartbol…

4 kedvelés

Kóstoltam a shortfillt is. Nekem olyan az aroma is :person_shrugging: @ispy kóstolta a kiwiből és emlékeim szerint azt mondta ő is, hogy jó.
De azt kell venni ami bevált :slightly_smiling_face::+1:

7 kedvelés

Ezt a fajtát szoktam rendelni, nagyon finom “cucc”.

6 kedvelés

Doric színvilága furi. Lehet a DL. sárgasága ami kiemeli. Amúgy csak annyira furi mint Zoli pink-ming-jee.

1 kedvelés

Ízlések és pofonok :person_shrugging:

6 kedvelés

Egy Nőt megkérdezni míért ezt a színt választotta…értelmetlen.

5 kedvelés

Majd karácsonykor mert ajándék, úgyis tudod neked is van…U7… :wave:

5 kedvelés

Ha megnyugtatja a szemed, van egy másik is.

15 kedvelés

Piff neki…

4 kedvelés