Remélem beválik, mert nagyon mutatós darab!!
Bejön aromából keverve? Én nem bírom elszívni pedig 30%-ban kevertem… Elvileg a shortfill sokkal jobb (és eldobhatósból is, ezt tanusítom)
Nálam gyümölcs nap van 3000ft alatti átlagáron jó biznisz volt…
Érdekes. Én az ajánlott 25 %ba keverem és tökéletes, olyan mint a shortfill. Mondjuk én 50/50es liquidet keverek, nem tudom mit használsz?
50/50-et csinálok pontosan, floravita alapból Xr max-ból dl-be is próbáltam, akkor is csak sima tészta íz volt, a citrom csak iszonyat haloványan.
Tényleg fura
Én egyébként a citromot nem is mindig érzem a liquidekben, ezt @Ispy alátámaszthatja , de ebben ott van rendesen
Piff anyukám! Megőrülsz, megvadulsz. Direkt rendelés vagy összecserélték?
Szia. Általában 10%-ban.
Piff apukám!
Nem tudom melyikre gondolsz, de mind direkt rendelés volt
Ez az amikor már megvan az egyik tuti a rengetegből
És akarsz beszélni róla?
Nézd nem igazán értem a problémád
A doricra, esetleg a színére gondolsz, vagy valamelyik liquidre?
Nem emlékszem, hogy bárki választására itt ilyen reakció érkezett volna. Lehet viccnek gondolod, én most nem.
Ennyi
Többen panaszkodtak arra ,hogy az aroma fényévekkel a short íze alatt van . Nem tudom mi az igazság ,de én pont ezek miatt nem mertem még rendelni a híres lemon tartbol…
Kóstoltam a shortfillt is. Nekem olyan az aroma is @ispy kóstolta a kiwiből és emlékeim szerint azt mondta ő is, hogy jó.
De azt kell venni ami bevált
Doric színvilága furi. Lehet a DL. sárgasága ami kiemeli. Amúgy csak annyira furi mint Zoli pink-ming-jee.
Ízlések és pofonok
Egy Nőt megkérdezni míért ezt a színt választotta…értelmetlen.
Majd karácsonykor mert ajándék, úgyis tudod neked is van…U7…
Piff neki…