Én már korábban is próbáltam halványan átcsúsztatni az infót…
Umami az nerm az a bizonyos ötödik íz lenne az édes/sós/savanyú/keserű mellett?
De igen.
Épp ezért nem értem mit keres dohányos aromában, mi köze az algához és vajon milyen íze lehet gőzölve Kíváncsi voltam/vagyok rá de nem mertem rendelni, ennél pont megtorpant a kíváncsi, felfedező énem
Pedig ott van a mai fényképén.
Jó, nyilván nem ez hanem az Azhad Umami
Cunami?
Csak mondom… nagyobb kiszerelés is van
Nekem van itthon nátrium-glutamát, ami az umami ízért felelős. Só, vagyis úgy néz ki, mint a só. Egy sima zsíros kenyeret, ha megszórsz vele, akkor olyan íze lesz, mint ha oldalas zsírt kentél volna a kenyérre. Így, hogy már tudom, könnyen felfedezem a sok műkajában.
Mert megkívántam, de nem csak úgy, hanem szülinapomra. Egy hónapig fent volt a doboz a szekrény tetején, ma volt a napja, hogy kibontsam.
Mert nem kaphatól meg mindent és azonnal.
Gyakorlok vágyakozni és így nem lesz hétköznapi:
Gratulálok hozzá! Használd nagyon sokáig a legnagyobb megelègedèssel.
Bőrgatya meg mindenek gratulálok klassz darab !
De nem ám felvinni a magasba
Szerk. a sárgára vigyázz mert elég hűs dl-ben
Gratulálok!! Nagyon mutatós darab!!
Őőő… bőrgatyában fenn a magasba a sárga, ami elég hűs most nem is értem, mindegy is azért vigyázz az alattad lévőkre…
Boldog születésnapot és kellemes gőzölèst
Első, u-mamiszűz vagyok
Akkor ez olyan, mint a teflonkés, hogy ne kelljen vaj
Ok, ajándék lónak… Kiderül, hátha nekem vaLÓ
Nekem erre esett ma a választás … almát nem érzem viszont 10/10 kék szőlő . Elvileg ebben sincs hűsítés ,de sztm valami light 10/1-2 csak került bele , nem szeretem a hűsítős cuccokat ,de ez még nekem is belefér
Gazdaságos aroma ,sztm a 10 % bőven elég neki …
Finom gőzöket mindenkinek a vasárnapi rántott hús mellé
Sasoltam már én is, de még nem került rá sor.
Én féltem rámenneni az xcalibur cuccokra a hűsítés miatt. De mostanság kezdem megszokni az enyhe hűsítést és jó visszajelzés, hogy nem minden hűs cucc extrém hűs