Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Én már korábban is próbáltam halványan átcsúsztatni az infót…

3 kedvelés

Umami az nerm az a bizonyos ötödik íz lenne az édes/sós/savanyú/keserű mellett?

4 kedvelés

De igen.
Épp ezért nem értem mit keres dohányos aromában, mi köze az algához és vajon milyen íze lehet gőzölve :rofl: Kíváncsi voltam/vagyok rá de nem mertem rendelni, ennél pont megtorpant a kíváncsi, felfedező énem :smiley:

3 kedvelés

Ez ugrott be a névről,bár Zoli nem arról híres hogy ilyeneket keverne :rofl: :joy:

4 kedvelés

Pedig ott van a mai fényképén.
Jó, nyilván nem ez hanem az Azhad Umami

4 kedvelés

Cunami?

1 kedvelés

Csak mondom… :slightly_smiling_face:nagyobb kiszerelés is van

8 kedvelés

Nekem van itthon nátrium-glutamát, ami az umami ízért felelős. Só, vagyis úgy néz ki, mint a só. Egy sima zsíros kenyeret, ha megszórsz vele, akkor olyan íze lesz, mint ha oldalas zsírt kentél volna a kenyérre. Így, hogy már tudom, könnyen felfedezem a sok műkajában. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Mert megkívántam, de nem csak úgy, hanem szülinapomra. Egy hónapig fent volt a doboz a szekrény tetején, ma volt a napja, hogy kibontsam.
Mert nem kaphatól meg mindent és azonnal.
Gyakorlok vágyakozni és így nem lesz hétköznapi:

:wink::heart_eyes::innocent:

17 kedvelés

Gratulálok hozzá! :heart_eyes:Használd nagyon sokáig a legnagyobb megelègedèssel. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Bőrgatya meg mindenek :smiling_face:gratulálok klassz darab !
De nem ám felvinni a magasba :grin::wink:
Szerk. a sárgára vigyázz mert elég hűs dl-ben

5 kedvelés

Gratulálok!! Nagyon mutatós darab!!

4 kedvelés

Őőő… bőrgatyában fenn a magasba a sárga, ami elég hűs most nem is értem, mindegy is azért vigyázz az alattad lévőkre… :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Boldog születésnapot és kellemes gőzölèst​:wine_glass:

5 kedvelés

Első, u-mamiszűz vagyok :roll_eyes::thinking:

2 kedvelés

Akkor ez olyan, mint a teflonkés, hogy ne kelljen vaj :roll_eyes::thinking:

2 kedvelés

Ok, ajándék lónak… :roll_eyes::grin: Kiderül, hátha nekem vaLÓ :grin:

3 kedvelés

Nekem erre esett ma a választás … almát nem érzem viszont 10/10 kék szőlő . Elvileg ebben sincs hűsítés ,de sztm valami light 10/1-2 csak került bele , nem szeretem a hűsítős cuccokat ,de ez még nekem is belefér

Gazdaságos aroma ,sztm a 10 % bőven elég neki …

Finom gőzöket mindenkinek a vasárnapi rántott hús mellé :heart:

9 kedvelés

Sasoltam már én is, de még nem került rá sor.

5 kedvelés

Én féltem rámenneni az xcalibur cuccokra a hűsítés miatt. De mostanság kezdem megszokni az enyhe hűsítést és jó visszajelzés, hogy nem minden hűs cucc extrém hűs​:blush:

6 kedvelés