Jó Neked, nálam már be sem tölt az oldal.
Tegnap először véletlenül euróban adtam le a rendelésem, azt törölték!! Próbáltam javítani, de már nem engedett belépni a fiókomba!! Írtam nekik, Több email váltás után mégis elfogadták a rendelésem!! Sőt új jelszót kellett csinálnom, úgy visszaengedett!!
Most néztem , már nekem sem tölt be!!
Most már nekem is jön!!
Jó is,hogy képbe került megint az az oldal.,annyi pénzért rendeltem még néhány TNT aromát.
Én az oldaltól vettem búcsút az utolsó rendelésemmel!! Nem azért hogy tartalékóljak!!
Ismert aromák, vagy berepülő pilóta leszel???
Ez is az is!! A blendfeel-ből ismerek párat. A Wanted az ismeretlen számomra!
Megjavult nálam is Edge-ből műxik.
Hát nálam a Morning Glory-nál csak az a kérdéses mikor fogom a lefolyóba önteni. A szagánál csak az íze rosszabb.
Reggel rá kostoltam az Olasz ajándék aromára!! Azt kell mondjam, jó lesz ez!! De még kell neki idő!!
Még azt nem kóstoltam!! De nálam az összes Bentfeel igy kezdődött!! Később meg nagyon szerettem amit kostoltam!!
Rá érsz délben is kiönteni
Még nincs rendesen beérve, de már most tudom ,nem lesz kiöntve!!
A Borkumot csak akkor javaslom, ha bejön neked egy izzadó ló párolgása egy hideg hajnali reggelen… Számomra nagy mellényúlás volt. De hát ilyen időket élünk, rendelünk, kiöntjük megtévesztve ezzel a kovid koncentrációját kutatóakat.
Csak reggel szívd
Lipicai, póni vagy vízi típusú ló?
Ha az íze nem is fog, a ló párolgásával nincs bajom!! Nagyon szeretem a szagukat!! Volt 21 lovat gondoztam, lovagoltam!! Plusz a sajátomat!! !!