Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Jó Neked, nálam már be sem tölt az oldal.
Sad Invader Zim GIF

6 kedvelés

Tegnap először véletlenül euróban adtam le a rendelésem, azt törölték!! Próbáltam javítani, de már nem engedett belépni a fiókomba!! Írtam nekik, Több email váltás után mégis elfogadták a rendelésem!! Sőt új jelszót kellett csinálnom, úgy visszaengedett!!

6 kedvelés

Most néztem , már nekem sem tölt be!!

6 kedvelés

Nálam nincs gond.

Edge böngésző,vpn nélkül.

6 kedvelés

Most már nekem is jön!!

5 kedvelés

Jó is,hogy képbe került megint az az oldal.,annyi pénzért rendeltem még néhány TNT aromát. :sweat_smile:

6 kedvelés

Én az oldaltól vettem búcsút az utolsó rendelésemmel!! Nem azért hogy tartalékóljak!! :thinking: :thinking: :smiley:

6 kedvelés

Ismert aromák, vagy berepülő pilóta leszel???

6 kedvelés

Ez is az is!! A blendfeel-ből ismerek párat. A Wanted az ismeretlen számomra!

6 kedvelés

Megjavult nálam is Edge-ből műxik. :thinking: :saluting_face:
Happy Lets Go GIF by Rocky

9 kedvelés

Oh No Glitch GIF by Kev Lavery

chest chrome GIF

5 kedvelés

Hát nálam a Morning Glory-nál csak az a kérdéses mikor fogom a lefolyóba önteni. A szagánál csak az íze rosszabb. :smiley:

5 kedvelés

Reggel rá kostoltam az Olasz ajándék aromára!! Azt kell mondjam, jó lesz ez!! De még kell neki idő!!

9 kedvelés

Még azt nem kóstoltam!! De nálam az összes Bentfeel igy kezdődött!! Később meg nagyon szerettem amit kostoltam!!

7 kedvelés

Rá érsz délben is kiönteni​:sweat_smile:

6 kedvelés

Még nincs rendesen beérve, de már most tudom ,nem lesz kiöntve!! :smiley: :grin:

4 kedvelés

A Borkumot csak akkor javaslom, ha bejön neked egy izzadó ló párolgása egy hideg hajnali reggelen… Számomra nagy mellényúlás volt. De hát ilyen időket élünk, rendelünk, kiöntjük megtévesztve ezzel a kovid koncentrációját kutatóakat.

7 kedvelés

Csak reggel szívd :grin:

6 kedvelés

Lipicai, póni vagy vízi típusú ló? :thinking:

4 kedvelés

Ha az íze nem is fog, a ló párolgásával nincs bajom!! Nagyon szeretem a szagukat!! Volt 21 lovat gondoztam, lovagoltam!! Plusz a sajátomat!! :smiley: :star: :star:!!

7 kedvelés