Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Miért? Ma simán teljesítettem a kihívást :rofl:
(Ugyanis nincs itthon …:pleading_face:)

5 kedvelés

9-ig nyitva vannak a nagyobb boltok​:rofl:

4 kedvelés

Ahhoz kéne nemlétező enerdzsi :grin: meg nem nézne ki hülyén, ha a bolt közepén elővenném a kedvenc hosszúnyelű kiskanalamat, és elkezdenék tunkolni? :thinking:

4 kedvelés

Én nem szoktam foglalkozni a népekkel a boltban. A gyerkőcök is csócsálnak már kassza elött valamit. Fiam is azonnal akarja,de nagynehezen megtanulta,hogy elöbb kikell fizetni​:rofl:

3 kedvelés

A rendelés nyugtat vagy a mogyoróvaj? :wink:

5 kedvelés

Mogyoróvaj, mézzel.(mint a Mad Max-ben) :yum:

5 kedvelés

A mogyoróvaj. Olyan mint a McDonald’s (amikor még jártam oda​:sweat_smile:) . Sose csalódsz be, mindig ugyanazt nyújtja​:smiling_face_with_three_hearts:

6 kedvelés

Mindíg ugyanolyan gány :rofl:

6 kedvelés

Jobb ma egy véreb, mintha holnap túlzok​:point_up::joy: amúgy én a zacskós sós mogyoróból, a számban szeretek mogyivajat csinálni.

4 kedvelés

Megyek hányni :sweat_smile:

6 kedvelés

Ja, úgy se rossz, lenyeled, melegen vissza :joy:

5 kedvelés

Mégmajd tényleg megy … :face_with_peeking_eye: :sweat_smile:

4 kedvelés

Befutott ide is (valószínűleg az utolsó) Masterofvape csomag.
A TNT-kben eddig sem csalódtam, de a még ismeretlen Booms White-ot megillatozva a frissen kibontott doboz pirosmulti-hoz tudom hasonlítani, értve ezt mindennemű pozitívsággal, ez valami istentelen finomnak ígérkezik.

15 kedvelés

Gondoltam teszek egy próbát a Lengyel forgalmazó termèkeivel. :slightly_smiling_face:

https://allegro.hu/termek/glicerin-glikol-szett-pure-chemical-2-l-815866f4-ad1b-457f-a96f-d1cb74823f37
@gangsta_gergo ezúttal is köszönöm szèpen az ajánlást!

11 kedvelés

Egész jó árban vannak. Mennyi volt a szállítási idő?

6 kedvelés

Mivel a Packetát választottam,így 6 nap,de ebben benne volt egy hètvège is.

7 kedvelés

Kíváncsi leszek mi lesz a véleményed róla

6 kedvelés

Nagyon sok pozitív kommentet kapott minkèt termèk,ezèrt mertem bevállalni.Különben is mindig kell egy C terv. :slightly_smiling_face:
Majd jövök a beszámolóval,remèlem nem lesz csalódás.

9 kedvelés

Remélem beválik :grin::+1:

4 kedvelés

O gyűrűt keresek. Valaki tudja hol lehet kapni 1.8 x 0.7 - es O gyűrűt? Minden más méretet találok, de ilyet sehol :neutral_face:

4 kedvelés