Miért? Ma simán teljesítettem a kihívást
(Ugyanis nincs itthon …)
9-ig nyitva vannak a nagyobb boltok
Ahhoz kéne nemlétező enerdzsi meg nem nézne ki hülyén, ha a bolt közepén elővenném a kedvenc hosszúnyelű kiskanalamat, és elkezdenék tunkolni?
Én nem szoktam foglalkozni a népekkel a boltban. A gyerkőcök is csócsálnak már kassza elött valamit. Fiam is azonnal akarja,de nagynehezen megtanulta,hogy elöbb kikell fizetni
A rendelés nyugtat vagy a mogyoróvaj?
Mogyoróvaj, mézzel.(mint a Mad Max-ben)
A mogyoróvaj. Olyan mint a McDonald’s (amikor még jártam oda) . Sose csalódsz be, mindig ugyanazt nyújtja
Mindíg ugyanolyan gány
Jobb ma egy véreb, mintha holnap túlzok amúgy én a zacskós sós mogyoróból, a számban szeretek mogyivajat csinálni.
Megyek hányni
Ja, úgy se rossz, lenyeled, melegen vissza
Mégmajd tényleg megy …
Befutott ide is (valószínűleg az utolsó) Masterofvape csomag.
A TNT-kben eddig sem csalódtam, de a még ismeretlen Booms White-ot megillatozva a frissen kibontott doboz pirosmulti-hoz tudom hasonlítani, értve ezt mindennemű pozitívsággal, ez valami istentelen finomnak ígérkezik.
Gondoltam teszek egy próbát a Lengyel forgalmazó termèkeivel.
https://allegro.hu/termek/glicerin-glikol-szett-pure-chemical-2-l-815866f4-ad1b-457f-a96f-d1cb74823f37
@gangsta_gergo ezúttal is köszönöm szèpen az ajánlást!
Egész jó árban vannak. Mennyi volt a szállítási idő?
Mivel a Packetát választottam,így 6 nap,de ebben benne volt egy hètvège is.
Kíváncsi leszek mi lesz a véleményed róla
Nagyon sok pozitív kommentet kapott minkèt termèk,ezèrt mertem bevállalni.Különben is mindig kell egy C terv.
Majd jövök a beszámolóval,remèlem nem lesz csalódás.
Remélem beválik
O gyűrűt keresek. Valaki tudja hol lehet kapni 1.8 x 0.7 - es O gyűrűt? Minden más méretet találok, de ilyet sehol