Csak bízhatok Benned, úgy olvasom.!
Olyan volt, mintha konkrétan engem kértél volna fel, hogy mit nézzek
Nézzél át a másik topicba. (retró zenés)
Akkor én vagyok a kolléga?
Mindenféleképpen TE.
Ahogy mondani szokták a hüje filmekben:“Semmi személyes, ez pusztán üzlet!”
Nincs mese fel kell tenni az oldalra a szivárvány emojit.
Honnan rendelted a Hadront?
Health Cabin.
Elég súlyos darab, nem épp zsebbe való.
Megérkezett a Vapor Giant V6S 2020 kistesója a Kronos 2S (job oldali). Azután rendeltem meg miután a V6 szinte tökéletesen kielégíti a jelenlegi RDL igényeimet. Levegőzése maxon kicsit szűkebb mint a V6. Szerelése ennek is borzasztóan egyszerű. Az illeszkedések -ahhoz képest, hogy klón - tökéletesek. Az esztétikája -nyilván ez szubjektív- szerintem szemet gyönyörködtető. Ezt is 30gax2 fused clapton-nal tekertem meg. 073 ohm-ra sikerült.
Nem is tudtam, hogy van klón ReLoad S RTA
Nehézkés megtalálni alin mert nem írják ki rendesen a nevét
Coolvape-nél már csak arany volt… Alu tankkal, két dolog is aminek el kellett volna tántorítani a vásárlástól.
És mégsem.?!
Áh, túl régóta nézegettem hogy kéne egy ilyen is, lemaradtam róla mikor fastteche-en 12 dollárért szórták ki a jobb fajtát
Liquidhall rendelés 2 nap után megérkezett és hozta az első kecskémet is. Számomra két újdonság a csomagban a Marshall és az Al Carlo. A többi már jól bevált íz.
Huuu, a kecskère meg rá felejtettem, másfél hónapja érik
Ergo az akkor már nem gida (de Szikora ezt jobban vágja van egy mémem de kibacnak érte)
Marshallt szerettem. Kávézós volt.
10 hónapja áll a hűtőben egy bekevert nem ízlik. 2 ml híja…pedig jó kritikát kapott.