Rendben,mi is többen szeretjük,de ezt úgy is tudod,és várjuk a vélemènyedet.
Kivéve persze egy valakit,aki szerint ízűek.
De a nevét nem mondjuk, ki mi a Kukorica gyermekei…
Akik azt mondják, Ni!
Sorry, de hát na, nekem ez lehet az Achilles-ízem
Ebben a nagy hősègben, csak az A&L Oni sweet edition aromából kèszült liquidje esik jól a hűvös szobában gőzölve.
Szia János!
Ahogy ígértem: 2%-ban keverve nekem pont jó,íz hasonló azt mondanám ugyan az mint az eredeti bár kevésbé kukoricás.10ml aromából 500ml leves meg nagyon jó…
Szia János!
Köszönöm szépen,hogy megosztottad velem,velünk a tapasztalatodat.
Akkor ezek szerint legalább ezeknél az aromáknál szerencsénkre semmi sem változott,leszámítva a nevét,és azt a nekem nem igazán tetsző címkéjét.
Minimális a változás ízre…lehet csak olyan dolgot ettem ami ezt kihozta vagy az rta miatt vagy tényleg más kicsit ,nekem nem annyira kukoricás…én használni fogom a márka termékeit.
@Zoli76 akkor ez így már lehet nálad is kaphat egy új esélyt?
Nem tudom…a nem annyira és a nem közt ott van az annyira …
pedig ez a halványabb sárga bíztató előjel lehet.
Hát igen nem IW 555 de arra is hasonlít…ez egy jó 555.
Köszönöm, Jani, a tapasztalat megosztását. Én megvárom @Zoli76 tapasztalatait is. Egyszer régen kipróbáltam az iqos-t vagy hogyhívjákot. Na, az kukorica volt rendesen, bár azt mondták, alig érezni. Undorító, vizes széna kukoricával keverve, baromi hányingerkeltő volt számomra. Lehet, hogy rosszul vagyok bekötve, de én a kekszes meg rizses meg ki tudja, milyen mixes csokoládét sem szeretem. Ha kekszet akarok, akkor kekszet eszem, ha meg csokit akarok, akkor az legyen csoki. Viszont magam ellen beszélek, mert a sima analóg cigit nem bírom már elszívni, de a lila pattintós szivarka az megy most a kávé mellé.
Mint a rizling fröccs!?
Az akciót meghosszabbították július 15-ig minden termékre 10% kedvezményt adnak, 25Euro vagy 10.000Ft. kosárérték felett!!
Kuponkód: tastebase
Egy kis késő esti keverés, ha már nem érkezett meg péntekre ahogy terveztem… Egy Pompeii még elrakva későbbre, ezekkel szerintem el leszek egy ideig.
A Culmen jobban kokszol mint a Supra? Merjem podba rakni?
Persze, persze, rakjad, kíváncsi vagyok
Na betöltve a Xlim-be. Ízre teljesen mást hoz frissen mint a Supra, az szerintem jobb pár naposan, de ez sem rossz. Most 0,6-os fejet kapott, a 8-as nikotin jóval erősebbnek tűnik mint a 0,8-asból. Gyanítom a csoki miatt biztos nem fog 7000+ puffig (kb 80ml) elmenni a fej mint a Suprával.