Én kedden kóstolom ezt a pisztáciás csodát de el kell árulnom,hogy kóstoltam cimborám kazánjàból 3s nagyon finomak bizonyult
Ízlések és pofonok ugyebár különbözőek. Lehet Neked ízlik majd.
Most akarom az asszonnyal is megkóstoltatni a vape dolgokat. Hétfőn lesz egy manorúd. Azt mondta, azzal kipróbálja, milyen a gőzölés. Haveromat megkérdem, nincs-e algopyrines cucca, mert este sokat fáj a feje.
Műanyag nyílászáró üzemben megfordulok naponta
Én annyit ettem már belőle hogy kétszer el kellett volna temetni
Ásványvíz,ripp ropp csak a szokásosakat említem
A BBRR a tökéletes kifejezés!!!
Algopyrin,manórúdsok lesz a jóból…màr csak arra figyelj,hogy revolute alap legyen otthon
A lefolyó a gyengék mentsvára. Megrendelted, szívd is el.
Ezt konkrétan január 11-én kevertem be, és a 3/4-e még megvan. Pedig szivom néha, de szerintem borzasztó. Sós füstölt sonkás égett tevesz@r egy kis bozóttűz bukéval megbolonditva, ahol bennégett egy csapat hiéna. Valami fantasztikus…
És veszel még majd ?
Nem hiszem. Ahogy nézem, ez életem végéig elég lesz.
Szerk.: mondjuk így gazdaságos cucc…
Nálam a hiéna nem jön ki, lehet más a vatta …
Szerintem ízvakság. Ott van az!
Erről a ‘szívd is el’ megoldásról jó gyorsan leszoktam. Ha sz@r, akkor lefolyó , küzdjön vele, akinek két anyja van Ha már ezen elv mentén tökmindegy, milyen vacak, úgyis el kell koptatni, akkor felesleges még egy csomó pénzt is költeni rá, rosszízű okádék cuccokat olcsón is tudok csinálni bárkinek. Ebben a sportban amúgyis az ilyen benézett aromák a legnagyobb bukó ktsg. oldalon (hosszú távon a hardver ehhez képest aprópénz)- csak ezt a kezdők soha nem tudják
Szóval nem ezen fogom kezdeni a carrágást, a lelki békém érdekében inkább kuka, jobb az úgy mindenkinek
Nem fogyasztok olyat, aminek 2-nél kevesebb és 6-nál több lába van.
De válogatós vagy
Ami nem öl meg, az megerősít.
Ne haragudj, de ez a tátott szájjal a khmmm erdőbe típikus esete.
Ezügyben néha kicsit bizonytalan vagyok. Inkább nem kísérletezem
Nézőpont kérdése.
Pillanat…csak előkészîtem a szöges àgyatUgyanis azon keverék