mai rendeles lepetitrol (ma ejfelig mindenre -20%)
Édesszájú mámor érkezik Nálam a La bonne pisztácia végre eléri az 1 hónapos érlelési időt Kiváncsi vagyok rá milyen.
en ezt most kesz liquidkent rendeltem igy nem lesz erleles uj rda milyen?
Érlelési időt akkor már megspóroltad
Nem igen volt sok szabadidőm de ma nekilátok újra. Vannak fenntartásaim egyenlőre. Főleg az ultem topcappel van gondom. Vegyes érzésekkel tölt el de igyekszem majd részletesen beszámolni róla
TastyJuice.eu -tól tegnap megérkezett a literes Revolute alaplé, az 5 db A&L aroma, az UB max pori meg a “decis” edények. Kezdődhet a keverés! Az aromák illata jó, remélem az íze is jó lesz!
Sziasztok. Hát én is rendeltem egy tankot. Csütörtökön meg rendeltem, pénteken meg érkezett. Ma raktam össze semmi extra. Az afc vel kellett játszani kicsit de sikerült. Ez a tank a Vepfly Alberich II. Idáig igen jó ízeket hoz én mondjuk a gyümis ízeket szeretem. Ni80, 0.98ohm, 14w super.
Majd még referálok.
U.i. Nem megy a lefolyóba! Inkább megy a levesbe!!!
Vampire Vape Applelicious aroma
Amúgy az Applelicious-ból raktam félre 30ml-t bekeverve, és azt kell mondjam, hogy kezd jó lenni mégis. Vagy lehet hogy csak azért mert már kezdem megszokni? Savanykás, édeskés, zöldalmához enyhén hasonló. Lehet, hogy 2 hétnél több érlelési idö szükséges neki? Lehet, hogy kár volt hozzányúlnom és feljavítanom a másik felét??? Majd kiderül.
TastyJuice.eu -tól tegnap megérkezett a literes Revolute alaplé, az 5 db A&L aroma, az UB max pori meg a “decis” edények. Kezdődhet a keverés! Az aromák illata jó, remélem az íze is jó lesz!
A mai keverés, kavarás elmaradt. Sajnos! Holnapra marad, talán lesz rá időm. Ez az első találkozásom az A&L aromákkal és a Revolute alaplével 2 hónapos vapelésem óta.
Talán öt perc a keverésük nálam
Mert te rutinos versenyző vagy @Zolika ! Én meg elpepecselek vele fél órát! Meg nem szeretem ha a gyerekek ott sündörögnek közben, mert mindegyik segíteni akar, aztán olyankor veszélyes. Ha a három lány beindul…
Reload S Pro EU-s értékesítés után kutatva belefutottam egy elég korrekt oldalba.
Sajnos még itt sincs listázva a keresett termék de pl. Reload S-ből 7 db verzió van raktáron Továbbá van jópár high-end termék is a kínálatukban.
Gyorsan regisztráltam is és a választható szállítási országok között szerepel kishazánk is
Nem tudtam,hova is rakjam.
A hunvapor.com és a hunvapor.eu bezárt. Mostantól a www.tastebase.eu oldalon tudjátok elérni. Június 30-ig minden termékre 10% kedvezményt adnak, 25Euro vagy 10.000Ft. kosárérték felett.
Kuponkód: tastebase
Nem nagyon akarnàm tudni,hogy mennyi o3nzt szórtam el feleslegesen îzek kóstólgatásàra…de ő 2019 óta állandó!
Nálam is van mindig…
Nàlam 6%-on egyszerűen minden tekintetben jó.sokrétű vàltozatos îz.
Sajnos nekem már 10%-ba jó csak amikor be jött elég volt 2%-is hígult a cucc
Ő ma 21napos…valamiért kimaradt nekem eddig.Vàrjak még egy hetet vagy had szóljon?Oké semmi nem történik egyik esetben sem…na de na
Bőven túlérett. Én max 1 hétig érlelem.