De ez olyan rusnya, hogy csak csukott szemmel vásárolható és bekevrés után azonnal meg kell semmisíteni a flakont
…különben mit mondanál, ha egy másik vaper bekeverés elött megkérdi Tőled:
- Te már csináltad kecskével???
…eldobása után simán letagadhatod!
Na ennek elég fura az íze, hát még az illata!
Vampire Vape Applelicious aroma, eliquid aroma 30ml.
Édes és savanyú zöldalma aroma koncentrátum.
Ajánlott keverési arány: 10-20%
Ajánlott érlelési idő: 3-7 nap
10%os keverés 3mg/ml nikotinos 30Pg/70Vg alappal 100ml liquid, 1 hete pihen, naponta kevergetem, de olyan az illata mint a régi piros tubusos TECHNOKOL RAPID ragasztó. Az íze is elég mű, nem hasonlít almára.
Adj neki még egy kis időt! Ha egy hónap alatt sem érikbe, na én arra mondom, hogy nem finom…
A VG többlet nem könnyít az érési időn, egyes gyártók VG többletnél magasabb koncentrációt is javallanak a portékájuk optimumához.
Csak várj még egy hónapot, nincs vesztenivalód és kiderül finom-e Neked!
És akik szeretik ezt az ízt, illatot, fogadjunk, hogy pont nem olvassák…
Azok olvasnak még egyáltalán, vagy csak egy folyamatos trip az élet?!
Deep Trip?
Deep&Long Trip
Természetesen várok. Van másik amit használok. Szoktam kicsit levegőztetni is. Igaz csak pár percet naponta. Szeretem a zöldalma ízt. Max ha nem javul, kap egy kis mentolt az elnyomja a technokolt
Mentokol?
Az A&L nek van egy egészen kellemes almás ízű liquide. (Shinigami) Ha nem kóstoltad még, azzal tégy egy próbát szerintem.
@bohus Kösz az ajánlást! Legközelebbi rendelésemnél beszerzek egyet.
Melyikre gondoltál?
A sweet edition nem rossz cucc, bár én 1 hónap alatt becsömöltem tőle, azóta nem bírom elszívni…
én ezt az édes verziót vettem és kevertem.
A Vape Vampire Sherbet Lemon-nal hasonlóképpen jártam. Ennek az ize-zamata sem nyerte el a tetszésemet. 1 hetes érlelés után citromos wc illatosítóhoz vagy citromos chemotox-hoz hasonlítanám. Lehet hogy az eszközzel vagy a felhasználóval van a baj? Vaporesso Sky Solo Plus Gt 4 Core 0.15ohm porlasztóval használom. De majd kipróbálom az Argus Gt2-vel is, hátha más lesz a véleményem.
A Vape Vampire Cool Red Lips és a Blood Sukka azbrendben volt mindkettő.
Mondjuk én ettem már olyan citromos sherbet jégkrémet, ami full olyan volt, mintha jeges wc-illatosítót ennék. (Amúgy ízlett ) Szóval az is lehet, hogy az íz nem neked való.
Azért elgondolkodtató, hogy milyen körülmények között kóstoltál jeges wc-illatosítót
Basszus, elképzeltem
Hát tudod volt ez a pandémia és
A márkára nem emlékszem…de a szörbet ilyen műfaj
Vannak olyan nehéz helyzetek a életben amikor az ember bármire ráfanyalodik. Amikor hetek óta csak lazacot eszel kaviáros szarvasgombamártással jól tud esni egy kis wc illatosító is hűtőhidegen