És ez csak vatta…
Csak két csomag Sose próbáltam még a cotton bacon és a tfc vattákat.
Kumulus péntek deles rendelés ma átvéve, rekord gyorsaság… Kolegáknak jöttek cuccok, meg a pontjaimból vettem egy Don Cristo - Pistachio-t, mert már régóta szemezek vele. Ahogy látom 20% az ajánlott keverés. Mennyit hagyjam állni? Láttam olyan hozzászólásokat, hogy frissen jobb, pár hét után oda a dohány íz és édesedik, ez valós? Általában fordítva szokott lenni…
Kaptam egy sms-t hogy valami csomagom jött a rókába, pedig nem is rendeltem semmit. Gondoltam átveszem ha már én kaptam az üzenetet, micsoda szerencse
Legalább 2, inkább 3 hetet szoktam hagyni minimum, annyi kell neki, hogy tisztességesen előbújjanak az ízei.
Te is vásároltál az -50%-os aromákból?
Csak egy mojito-st az egyik kolegának… Illatra és megnyalva az aromát mint a fogkrém…
Porlasztók, alaplé, boosterek jöttek inkább.
Punk Funkkal egyszer nagyon ráfáztam. Azóta nem merek rendelni belőle Én most a Dinner Lady-re, Swoke-ra, Friandiz-ra, Solana-ra és a Fckin Flava-ra mentem rá.
De jó hogy nem rendeltem meg
Volt pár jó cucc akcióban, én a Ripe Vapes VTC-kkel szemeztem, azok féláron jó dealek… De annyi szarom van most, hogy pár hónapig pihentetni akarom a leves rendelést.
Ma nagyot mentettem.
Hirtelen felindulásból még gyorsan berendeltem egy Journey M type-ot meg Dark Water-t. Az M-be sikerült majdnem 2x annyi nic-et tenni, mint szoktam, egyedül az mentett meg, hogy kevergetem magamnak a hybrid nic-et és útközben jöttem rá, hogy elkezdtem beletölteni a Dark nic-jét is.
Ezután a Darkot megkültem az 50/50 alap helyett natúr VG-vel. Mázli volt, mert ha külön terveztem volna beletölteni a PG-t meg a VG-t, akkor pont jól jött volna ki. Szóval elő a PG-t és így pont jó lett.
Azért utána majdnem kiöntöttem egy flaska alaplevet, mert nem tekertem rá a kupakját és hát hol máshol fognám meg. Pont félúton a hűtő felé derült ki, én meg ott álltam két szék között a pad alatt, hogy most akkó hova szrjak, de elértem a konyhát
Szerintem ma nem kéne villanyszerelnem. Szerencsére nem szoktam
Ez számodra nem AZ a nap. Ülj le egy csendes sarokba, és várd meg, amíg elmúlik. Veszélyes gépeket, ipari berendezéseket, közlekedési eszközöket ne üzemeltess közben
Azért nyugtass meg, hogy 2057-ig van mit szívni
Áh, egy évnyi talán… Próbálok már minél kevesebb félét rendelni, és azokat elfogyasztani. Szerencsére van egy kolega aki bármilyen gyümölcsös sz*rt átvesz árában vagy minimális bukóval, nem válogatós… Alaplé meg nikotin van bőven, aroma rendeléssel meg nem hinném, hogy gond lesz a jövőben, nem raktározok.
Valóban nem lesz gond az aromával. Sajnos én az akcióknak nehezen tudok nemet mondani Kb. egy ezresre jött ki egy 30milis aroma. Solubot nem kapok ennyiért
De jó neked. Én akkor se tudok ha nincs akció
A Culmen nagyon ízlett nekem, ellenben nem sokáig tartott ki. Hamar elfogyott.
Hétfőn én is majdnem rendeltem belőle. De erőt vettem magamon és csak a Journey. Meg a Five Pawns, mer az meg ott vót
Szép estét!Holnap megyek párkànyba a Tasty vape üzletébe a honlap halott fogalmam sincs a kînàlatukról.Desszert-dohàny…és desszert dohàny kategóriàban esetleg ajánlanàtok pàr dolgot ami a kînàlatukban megtalálható?! köszönöm