Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Akkor a banán sorsára jut ugye :grin:

Ittál már borovicskát ?

Oké, én is tudok baromságokat linkelni a netről. :rofl:

Amúgy ez népi dolog makk liszt , sulyom liszt mártas leves stb (K szúrós tavi növény )

1 kedvelés

Egyébként a Magyar miből nem tud pájinkát csinálni ? :thinking::rofl::sweat_smile:

A “vendégváró makkok” nem is baromság :thinking:

Tiszta, hibátlan, fáról leszedett gyümölcsből? :rofl:

1 kedvelés

Is . 1kg cukorból majdnem 9dl szesz van :shushing_face:

1 kedvelés

Fordítva se :rofl::sweat_smile:

Kokkam órávgédnev? :roll_eyes::thinking::open_mouth:

Sz@r mellett sír vagy sír mellett sz@r. Csapj a sz@rba vagy sz@rj a csapba

Kecsesen szálló fecske vagy recsegve fingó kecske. :rofl:

Egyszer régen ittam. De az borókával készül.

1 kedvelés

Na akkor tudod milyen a felböffenő fenyű erdő illata tobozustul mókusustól :rofl:

Nem mindegy a nyúl fingik vagy a fing nyúlik.
Nem mindegy hogy egyöntetű vagy ön egy tetű
:rofl:

1 kedvelés

Már egy ideje várta a kóstolást, most került sor rà a Berserker rda-ban.
Finom görögdinnye íz, semmi cicoma, szerencsère hűsítő sincs, mert azt nem szeretem. Egyetlen hibája, hogy nekem egy kissé túl édes. Másnak meg lehet, hogy pont így jó. :thinking: Nem sok gyümölcsös ízt használok, azért ez el fog fogyni apránként.

3 kedvelés

Gyümisekkel én sem vagyok nagy barátságban, de a dinnyések ( sárga, görög ) kivételek nálam is. Azokat imádom. De csak Dl-ben

2 kedvelés

Valahogy az egyértelműen azonosítható gyümölcsös és sütis/desszertes ízekkel úgy vagyok, hogy nem szeretem, ha valaminek kaja illata van, de nem lehet megenni. Páran talán emlékeztek a gyümölcs illatú radírokra, azokat is utáltam ezért. :smiley:
Sokkal inkább emiatt, mint a dohányos múlt miatt preferálom a dohányos aromákat. :thinking:

1 kedvelés

Mivel kapcsolódik: már írtam, hogy nagyon bejött a Flavorist Tobaco Royal Havana aromája, de nem nagyon talàlok, pedig szeretnèk mèg venni belőle. Aromaparadise-nél már nincs. A nèmet Intaste-nél van, de úgy làtom, nem szállítanak ide. Tud erről valaki?

1 kedvelés