Akkor a banán sorsára jut ugye
Ittál már borovicskát ?
Oké, én is tudok baromságokat linkelni a netről.
Amúgy ez népi dolog makk liszt , sulyom liszt mártas leves stb (K szúrós tavi növény )
Egyébként a Magyar miből nem tud pájinkát csinálni ?
A “vendégváró makkok” nem is baromság
Tiszta, hibátlan, fáról leszedett gyümölcsből?
Is . 1kg cukorból majdnem 9dl szesz van
Fordítva se
Kokkam órávgédnev?
Sz@r mellett sír vagy sír mellett sz@r. Csapj a sz@rba vagy sz@rj a csapba
Kecsesen szálló fecske vagy recsegve fingó kecske.
Egyszer régen ittam. De az borókával készül.
Na akkor tudod milyen a felböffenő fenyű erdő illata tobozustul mókusustól
Nem mindegy a nyúl fingik vagy a fing nyúlik.
Nem mindegy hogy egyöntetű vagy ön egy tetű
Már egy ideje várta a kóstolást, most került sor rà a Berserker rda-ban.
Finom görögdinnye íz, semmi cicoma, szerencsère hűsítő sincs, mert azt nem szeretem. Egyetlen hibája, hogy nekem egy kissé túl édes. Másnak meg lehet, hogy pont így jó. Nem sok gyümölcsös ízt használok, azért ez el fog fogyni apránként.
Gyümisekkel én sem vagyok nagy barátságban, de a dinnyések ( sárga, görög ) kivételek nálam is. Azokat imádom. De csak Dl-ben
Valahogy az egyértelműen azonosítható gyümölcsös és sütis/desszertes ízekkel úgy vagyok, hogy nem szeretem, ha valaminek kaja illata van, de nem lehet megenni. Páran talán emlékeztek a gyümölcs illatú radírokra, azokat is utáltam ezért.
Sokkal inkább emiatt, mint a dohányos múlt miatt preferálom a dohányos aromákat.
Mivel kapcsolódik: már írtam, hogy nagyon bejött a Flavorist Tobaco Royal Havana aromája, de nem nagyon talàlok, pedig szeretnèk mèg venni belőle. Aromaparadise-nél már nincs. A nèmet Intaste-nél van, de úgy làtom, nem szállítanak ide. Tud erről valaki?