Van még egy kevés bekeverve:NEM MEREK HOZZÁFOGNI!
Én nekilátnék, ha a helyedben lennék, mert finom.
van valakinek ezzel tapasztalata? kb egy hónap pihenés után kóstolom. Az illata iszonyat jó de az íze … hát hogy is mondjam… Igencsak fura.
Új keverési kellékek.Az egyik 100 ml-es 10 ml beosztással,a másik 10 ml-es 1 ml- s beosztással.
Gazdaboltban vettem 1200 pénzért.
Aji @Peva71 -től
Köszönöm szépen
Jó kis “körbeajándékozás” folyik itten. Ügyes!
Ezek a saint clouds-os flakonok szuperek,de egyre drágábban adják már
Az egyikre úgy rászorult a kupak, hogy le kellett vágnom a flakonról.Pedig meg sem húztam.
Csak erre várt és elvetted a munkáját
Nálam elrepedt a menetnèl az egyik,de akkor is a legjobb
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy az AMisteres aromákat meddig ajánlott érlelni?Azt nem találtam a leírásokban.Vagy csak felületes vagyok
Mivel a liquid-aroma.hu akciózik a hétvégén (lásd másik topic), most vettem észre, hogy a kedvenc leveseimet beszerezték, amit a “termék igénylő” lapon adtam le.
Ez a gyártó szintén a top5-ben van nálam (Maláj gyártó, többszörös díjnyertes - @Zoli76 ismeri a gyártási folyamatot ), fantasztikus leveseket szívtam már tőlük.
Jó szívvel tudom ajánlani és igen kedvező az ára! Az ízekről nem is szólva. Kedvenc a Fizzy Juice Blackcurrant Lychee 100ml shortfill.
Még meg is fontolom, @SiD_SiDoCiOuS Sid, az autentikussága miatt
Sajnos az ecigone.co.uk már nem szállít hozzánk
Fekete öves latakiások figyelmébe ajánlom:
Kicsit félve rendeltem meg,de kár volt aggódni!Nagyon jól harmonizál a csokoládéval ez a török latakia.Ki fogom próbálni a többit is,ebből a sorozatból
Srácok, úgy néz kis a Spanyol oil4vap cég küld egy pakkot tesztelésre hozzám. Remélem nem csak én, ti is örülni fogtok eme nagyszerű hírnek.
Egy a lényege,hagyd egy hónapot érni