Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Van még egy kevés bekeverve:NEM MEREK HOZZÁFOGNI!

Én nekilátnék, ha a helyedben lennék, mert finom. :yum:

2 kedvelés

Finom-finom,lehet holnap felidézem az emlékeket.

3 kedvelés

van valakinek ezzel tapasztalata? kb egy hónap pihenés után kóstolom. Az illata iszonyat jó de az íze … hát hogy is mondjam… Igencsak fura.

Új keverési kellékek.Az egyik 100 ml-es 10 ml beosztással,a másik 10 ml-es 1 ml- s beosztással.
Gazdaboltban vettem 1200 pénzért.

9 kedvelés

Aji @Peva71 -től :smiling_face:
Köszönöm szépen :hugs::hugs:

7 kedvelés

Jó kis “körbeajándékozás” folyik itten. Ügyes! :joy:

3 kedvelés

Első keverésem kóstoló céljából:

8 kedvelés

3 hét érlelelés után nagyon ott van:

7 kedvelés

Ezek a saint clouds-os flakonok szuperek,de egyre drágábban adják már :zipper_mouth_face:

1 kedvelés

Az egyikre úgy rászorult a kupak, hogy le kellett vágnom a flakonról.:rage:Pedig meg sem húztam.:thinking:

Csak erre várt és elvetted a munkáját :rofl:
grim reaper death GIF

Nálam elrepedt a menetnèl az egyik,de akkor is a legjobb

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy az AMisteres aromákat meddig ajánlott érlelni?Azt nem találtam a leírásokban.:thinking:Vagy csak felületes vagyok :thinking:

2 kedvelés

Mivel a liquid-aroma.hu akciózik a hétvégén (lásd másik topic), most vettem észre, hogy a kedvenc leveseimet beszerezték, amit a “termék igénylő” lapon adtam le.

Ez a gyártó szintén a top5-ben van nálam (Maláj gyártó, többszörös díjnyertes - @Zoli76 ismeri a gyártási folyamatot :smiley: ), fantasztikus leveseket szívtam már tőlük.

Jó szívvel tudom ajánlani és igen kedvező az ára! Az ízekről nem is szólva. Kedvenc a Fizzy Juice Blackcurrant Lychee 100ml shortfill.

9 kedvelés

Még meg is fontolom, @SiD_SiDoCiOuS Sid, az autentikussága miatt :grin::+1:

Sajnos az ecigone.co.uk már nem szállít hozzánk :neutral_face:

Fekete öves latakiások figyelmébe ajánlom:
voodoo-child-hard-rock-experience-better-vape-saul-aroma-concentrate-11ml-latakia-tobacco-chocolate
Kicsit félve rendeltem meg,de kár volt aggódni!Nagyon jól harmonizál a csokoládéval ez a török latakia.Ki fogom próbálni a többit is,ebből a sorozatból

6 kedvelés

Srácok, úgy néz kis a Spanyol oil4vap cég küld egy pakkot tesztelésre hozzám. Remélem nem csak én, ti is örülni fogtok eme nagyszerű hírnek. :grin:

8 kedvelés

Egy a lényege,hagyd egy hónapot érni :wink:

5 kedvelés