Dehogy írtál, chat lett. Arra szelektív vagyok Pill.
Volt pofád 3 kupont lenyomni a torkukon ???
Mintha én csináltam volna
Hogyne lenne, imádok kuponozni A nanoledes tv-m is féláron volt + ajándék soundbar, tavaly a horvát nyaralásomat is a Samsung állta… (kuponhalmozással 150ezer volt az S22 és a Z Flip, 220-230ezerért meg vitték mint a cukrot)
Ne is mondd, a gyereknek is valahogy így lett karácsonyra komplett szobabútora 40%-os áron. Még lapra rakva áll a garázsban, mert ha már felrobbantunk mindent, kap egy festést, meg egy új laminált padlót alá, meg az apróságok Szerintem ma nekiállunk kipakolni… 4-ig itthon vagyok, ha a glettelésen túljutunk, akkor már sínen van a projekt
Ez is megérkezett nagy örömömre 17 napra
Majd mindjárt ki is csomagolombmajd elmosom és jöhet az első dvarw tekerésem
Csak előbb olvasd át……tudooood
Azt a hosszú használati utasítást amit nem küldtek?
Most leírhatnám hogy ,hogy s meg mint tekerd,vattázd de azt már leírtuk párszor és igaza van Évának is
Ha kell meg tudom mutatni a papírját,van pár,de én nem az alapján tekertem sosem
Az az érdekes hogy megrendeltem a berserker v3 hogy amíg ez negérkezik februárban addig legyen plusz egy tankom ne csak az ares erre holnap hozza a fan kurier azt is
Upsssz… Egy picikét megszalatt az enter nálam de most egy ideig be vagyok biztosítva van minden ami kell és jöhetnek a teszt tekerések
Szép óévi meglepi
Megkérdezhetem, hogy a Berserker-t honnan sikerült beszerezni?
Köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm, RDA-ra gondoltam, elfelejtettem leírni, bocsánat
Használd őket egészséggel!
( Az RDA-ról szívesen olvasnék egy tesztet/személyes véleményt majd, ha már kiismerted )
Se vatta se huzal…?
Volt a dobozokban 2-2tekerés de vatta már nem volt egyikbe sem de nem gond mert korábban már feltankoltam belőlük muji, bp mods és bacon
azt hittem az nincs…
az első bolt amit linkeltél ott miért nincs ár a tankoknál?
Az egy olyan oldal ahol csak azután látod az árakat ha regisztráltál az oldalra