Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Zsebtücsök​:rofl:

will smith mib GIF

Hát nem tudom hogy akkor nekünk hibás a kazán vagy más a gond. Maga az akku része nem zavar, ha bír pár hónapot ameddig kiderül hogy bejön-e az érzés páromnak akkor nézünk másikat neki.

Este majd teszteljük a másik kazánnal, meg rendelünk hozzá egy pótot aztán kiderül az igazság. :smiley:

Apum is kapott karira, ott majd 25-én fény derül mindenre :smiley:

Pg-ben és vg-ben folyó karácsony. :grin:

2 kedvelés

Igen :smiley: szó szerint több lötyi van mint ajándék :smiley:

A lötyi is ajándék nem ? :thinking::joy:

2 kedvelés

átlagban egy fél vagy 1 évet el kell menniük szerintem​:grin:

Nagyon régen,akkor még fiatal voltam és mohó :grin:szerintem bő 10 éve :smiling_face:

A hegyi levegő nem tesz kárt a tüdőben. Az e-cigi is károsít, csak bízunk benne hogy sokkal kevésbé ártalmas.

3 kedvelés

Így van. Be is csomagolom majd masnival :joy::joy:

Szerintem kevésbé káros mint a meki :see_no_evil::laughing: de igazából is-is minden dohány termék.

A pontosat úgysem tudjuk soha meg mi mennyire káros, de az ecigi legalább kevésbé az biztos! :grin: és finomak az ízek.

Most agyalok is egy MTL gépen, vmi picin hogy egy kis light mentolos dohányos ízt megkóstoljak, amolyan mentolos malbi feelingbe. Azt imádtam anno. De DL-ben kivitelezhetetlen :sweat_smile: legagy az agyam tőle. Plusz DL-ben 5-6mg közti az ideàl, ott meg mehetek feljebb kicsit erősségben :smiley:

Bár van ismerős aki DL-ben 12-est tol… évek óta :smiley: nagyon durva

1 kedvelés

Beálltam @Bishop után a sorba. Tegnap érkezett, indul a tesztelés. Eddig nagyon jó. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

mai rendelés: (liquidcity-n 20% minden termékre holnap estig VAPEMAS kupon)

5 kedvelés

Ma jött az utánpótlás…

11 kedvelés

Nem fog csalódást okozni szerintem, hosszútávon sem! Gratulálok! Ismét sikerült egy jó döntést hozni az életedben. :wink:

3 kedvelés

Kettő tuti belőle nekem 1,3,a másik kettő nem kedvenc :grin:

Nekem se de leszoktam küzdeni … :grin:

Délután birtokba vettem a BY-kA KA V6 Style RTA-t.
Nem folyik,nem szörcsög,(még azután sem hogy megnyomom a tűzgombot) ízre is nagyon finom belőle a KTS Gothic Death. Habár az eredetihez nincs kompetenciám,mivel ez clone a 2Fdeal-ről. :crown: :100:
Majdnem lemaradt a kép

10 kedvelés

Sziasztok szép napot!
Megrendeltem csak az a baj hogy február közepe fele érkezik :hear_no_evil:

7 kedvelés

Köszönöm. :slightly_smiling_face:

Ha Aliexpress-ről DSXvape Store-ból jön akkor kb 2 hét és itt van :wink: Karácsony miatt most inkább január eleje. Én már a másodikat rendeltem tegnap, most 24mm-est. A szintén tegnap rendelt Tomahawk-on talán az fog jobban kinézni. :blush:

3 kedvelés