Zsebtücsök
Hát nem tudom hogy akkor nekünk hibás a kazán vagy más a gond. Maga az akku része nem zavar, ha bír pár hónapot ameddig kiderül hogy bejön-e az érzés páromnak akkor nézünk másikat neki.
Este majd teszteljük a másik kazánnal, meg rendelünk hozzá egy pótot aztán kiderül az igazság.
Apum is kapott karira, ott majd 25-én fény derül mindenre
Pg-ben és vg-ben folyó karácsony.
Igen szó szerint több lötyi van mint ajándék
A lötyi is ajándék nem ?
átlagban egy fél vagy 1 évet el kell menniük szerintem
Nagyon régen,akkor még fiatal voltam és mohó szerintem bő 10 éve
A hegyi levegő nem tesz kárt a tüdőben. Az e-cigi is károsít, csak bízunk benne hogy sokkal kevésbé ártalmas.
Így van. Be is csomagolom majd masnival
Szerintem kevésbé káros mint a meki de igazából is-is minden dohány termék.
A pontosat úgysem tudjuk soha meg mi mennyire káros, de az ecigi legalább kevésbé az biztos! és finomak az ízek.
Most agyalok is egy MTL gépen, vmi picin hogy egy kis light mentolos dohányos ízt megkóstoljak, amolyan mentolos malbi feelingbe. Azt imádtam anno. De DL-ben kivitelezhetetlen legagy az agyam tőle. Plusz DL-ben 5-6mg közti az ideàl, ott meg mehetek feljebb kicsit erősségben
Bár van ismerős aki DL-ben 12-est tol… évek óta nagyon durva
Beálltam @Bishop után a sorba. Tegnap érkezett, indul a tesztelés. Eddig nagyon jó.
mai rendelés: (liquidcity-n 20% minden termékre holnap estig VAPEMAS kupon)
Nem fog csalódást okozni szerintem, hosszútávon sem! Gratulálok! Ismét sikerült egy jó döntést hozni az életedben.
Kettő tuti belőle nekem 1,3,a másik kettő nem kedvenc
Nekem se de leszoktam küzdeni …
Délután birtokba vettem a BY-kA KA V6 Style RTA-t.
Nem folyik,nem szörcsög,(még azután sem hogy megnyomom a tűzgombot) ízre is nagyon finom belőle a KTS Gothic Death. Habár az eredetihez nincs kompetenciám,mivel ez clone a 2Fdeal-ről.
Majdnem lemaradt a kép
Köszönöm.
Ha Aliexpress-ről DSXvape Store-ból jön akkor kb 2 hét és itt van Karácsony miatt most inkább január eleje. Én már a másodikat rendeltem tegnap, most 24mm-est. A szintén tegnap rendelt Tomahawk-on talán az fog jobban kinézni.