Azhads-ost most szedtem elő… király íz. De már nem etalon a márka vattagyilkolásban, a Blendfeel jobban kokszol, és erősebbek a rögök
Konkrétan eltört a vattám…
Az Azhads-al le vagyok maradva! Nekem eddig a Blendfeel a kedvenc!!
Nálam úgy 60-60
Lazán ide kapcsolódó kérdés: ki hogyan semlegesíti az előző lötyi izét/illatát a flakonban mielőtt a következő keverés menne bele?
Megetettem a lefolyót egy kis Wick Liquor Contraval, de az istenér’ nem tudom kiírtani a flakonból a citrompótló szagot…
Egy erősebb szagú leves megoldás lehet .. nálam csak az vált be.
@Zoli76 a hypora esküszik igaz aszem csak RTA-t áztat nagyon lightosan.. , de az igazság az hogy a műanyag az műanyag , ha bevette az illatot akkor nekem még nem sikerült szagtalanitani.. csak elnyomni egy másik Liquid szagával
Én egyszerűen belerakom forró vízbe ázni egy órát, rakok bele citromsavat. Ha erős a dögszag, akkor rá lehet menni ecettel átlötybölni, az semlegesíti. Csak utána ne felejtsd el elöblíteni.
Citromsav fürdő megvolt, de elég makacs a szennyeződés…
Mondjuk nem hagytam ázni benne huzamosabb ideig, csak kiöblítettem.
Köszi a tippet!
Műanyag edényeket, flakont is szoktam “hypozni” időnként, utána öblítés, csontra szárítás, és ok. Nem kell erős, 1:25, és inkább ázzon hosszabban.
huh, azért hypoval nem mennék rá.
Nekem ez az emway féle mosogatószer használ .
Most, hogy beszéltük, meg is csináltam tesztképpen egy 120-as Chubbyval, amiben a romlott Bombo Cherry volt. Ecet, átlötyböl zárt kupakkal, kiöblít, raktam bele pici Jar-t, átmostam, teljesen semleges illata van.
Ízlés dolga, klóros medencében is fürdünk olykor, stb. , szóval iparban, élelmiszeriparban is jelen van a dolog. Az illata eltávozik. Citromsavat erősebb dózisban, forró vízben javasolnék.
Az ecet is full jó, sokan annak az illatát sem szeretik.
Az hagyján, hogy fürdünk, de aki nem nyelt még le életében egy-két liter klóros vizet, az hazudik…
Klórospisisizzadásgátlósdiclofenakos
a pitralon lemaradt..
Azaz… látok mostanában szülőket, akik a homokozóba nem engedik be a gyereküket a játszótéren… Én meg csak röhögök… Gyerek voltam, én is ettem homokot… Hogy volt-e benne macskaszar? Falun? 100% Azt mégis felnőttem, immunrendszerem meg köszöni szépen erős.