Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (1. rész)

Azhads-ost most szedtem elő… király íz. De már nem etalon a márka vattagyilkolásban, a Blendfeel jobban kokszol, és erősebbek a rögök :grin:

6 kedvelés

Konkrétan eltört a vattám…:roll_eyes::rofl:

5 kedvelés

Az Azhads-al le vagyok maradva! Nekem eddig a Blendfeel a kedvenc!!

4 kedvelés

Nálam úgy 60-60 :wink:

3 kedvelés

Lazán ide kapcsolódó kérdés: ki hogyan semlegesíti az előző lötyi izét/illatát a flakonban mielőtt a következő keverés menne bele?

Megetettem a lefolyót egy kis Wick Liquor Contraval, de az istenér’ nem tudom kiírtani a flakonból a citrompótló szagot…

Doubt Chores GIF by Samm Henshaw

3 kedvelés

Egy erősebb szagú leves megoldás lehet :joy:.. nálam csak az vált be.

@Zoli76 a hypora esküszik igaz aszem csak RTA-t áztat nagyon lightosan.. , de az igazság az hogy a műanyag az műanyag , ha bevette az illatot akkor nekem még nem sikerült szagtalanitani.. csak elnyomni egy másik Liquid szagával

5 kedvelés

Én egyszerűen belerakom forró vízbe ázni egy órát, rakok bele citromsavat. Ha erős a dögszag, akkor rá lehet menni ecettel átlötybölni, az semlegesíti. Csak utána ne felejtsd el elöblíteni. :grin:

7 kedvelés

Citromsav fürdő megvolt, de elég makacs a szennyeződés… :rofl:

Mondjuk nem hagytam ázni benne huzamosabb ideig, csak kiöblítettem.

Köszi a tippet!

4 kedvelés

Műanyag edényeket, flakont is szoktam “hypozni” időnként, utána öblítés, csontra szárítás, és ok. Nem kell erős, 1:25, és inkább ázzon hosszabban.

5 kedvelés

huh, azért hypoval nem mennék rá. :biohazard:

4 kedvelés

Happy Hip Hop GIF by Mother Goose Club

3 kedvelés

Nekem ez az emway féle mosogatószer használ .

5 kedvelés

Most, hogy beszéltük, meg is csináltam tesztképpen egy 120-as Chubbyval, amiben a romlott Bombo Cherry volt. Ecet, átlötyböl zárt kupakkal, kiöblít, raktam bele pici Jar-t, átmostam, teljesen semleges illata van.

8 kedvelés

Ízlés dolga, klóros medencében is fürdünk olykor, stb. , szóval iparban, élelmiszeriparban is jelen van a dolog. Az illata eltávozik. Citromsavat erősebb dózisban, forró vízben javasolnék.

5 kedvelés

Az ecet is full jó, sokan annak az illatát sem szeretik.

4 kedvelés

Az hagyján, hogy fürdünk, de aki nem nyelt még le életében egy-két liter klóros vizet, az hazudik… :rofl:

5 kedvelés

Klórospisisizzadásgátlósdiclofenakos :hugs::ok_hand:

7 kedvelés

a pitralon lemaradt.. :nerd_face:

5 kedvelés

Azaz… látok mostanában szülőket, akik a homokozóba nem engedik be a gyereküket a játszótéren… Én meg csak röhögök… Gyerek voltam, én is ettem homokot… Hogy volt-e benne macskaszar? Falun? 100% Azt mégis felnőttem, immunrendszerem meg köszöni szépen erős.

9 kedvelés

festival mud GIF by Mitteldeutscher Rundfunk

7 kedvelés