Az első
Az elsőt sosem a 3 sem!!!
Majd kíváncsi lennék mit mondasz a La Vie En Douce-ra
Nálam már kb egy hónapja érlelődik, enyhén füstös, jó fajta dohány csak vártam egy kis citrom héj ízt is a leírás alapján (mint White Note Lemon esetén, kedvencem) de eddig nem jött elő, csak natúr dohány
“La Vie en Douce is a fantastic Tobacco Liquid, where two varieties of Latakia mix with the enveloping oriental sounds of Basma and Katerini, leaving room for a French solo of Sweet Butter and finally a touch of Sicilian Lemon Zest.”
Azt még @Arpee is ajánlotta, azóta sem találtam sehol, szerintem kifutott
Nem tudok spanyolul, de szerintem egyet beraktam a kosárba… Ergó ott van.
Köszi a tippet! Igen, ahogy látom 5db van készleten, de miért kerülök mindig sz.póágra?…
Egy hónapja néztem u.itt (is), nem volt készleten és akkor rendeltem be több mindent, szerintem most kihúznám 2027-ig rendelés nélkül…
Ezekkel az A&L saját aromákkal óvatosan. Ki lehet jókat fogni de olcsó húsnak…
Bombo cuccok után lehet azt mondod, hogy szar minőség.
Ezt abszolúte csak alátámasztani tudom .. illetve bármit írnak .. 15% annyival kell keverni
Köszi szépen a felajánlást! Egyrészt én nem tudom mit adhatnék (néhány kivétellel minden aromám már bontott kóstolás miatt), másrészt már elkezdtem nézelődni és szerintem lesz más is amit tudok kosárba dobni… ez a vásárlás függőség nagyon veszélyes….
Hu, akkor már nem lesz, mire rendelek! Nehogy véletlenül benézzem és a kosárba tegyem!!
Azért 2-t légyszi hagyjál nekem én még csak nézelődtem de csak este tudok majd nekiülni…
A bűvös szám!
Ebből meghagyom mind az 5-töt!! Ha rendelek csak Blendfeelt !! De gyümi, menta, citrus félék nélkül!!
Pedig már azt hittem engedtél a csábításnak és a mixeket is kipróbálod
Megtanultam én is
Na valamiben egyet értünk Mentha nem kell
Akkor már kezd alakulni a dolog!!