Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (1. rész)

Az első :joy::heart:

5 kedvelés

Az elsőt sosem a 3 sem!!! :thinking: :grin:

4 kedvelés

Majd kíváncsi lennék mit mondasz a La Vie En Douce-ra

Nálam már kb egy hónapja érlelődik, enyhén füstös, jó fajta dohány csak vártam egy kis citrom héj ízt is a leírás alapján (mint White Note Lemon esetén, kedvencem) de eddig nem jött elő, csak natúr dohány

“La Vie en Douce is a fantastic Tobacco Liquid, where two varieties of Latakia mix with the enveloping oriental sounds of Basma and Katerini, leaving room for a French solo of Sweet Butter and finally a touch of Sicilian Lemon Zest.”

5 kedvelés

Azt még @Arpee is ajánlotta, azóta sem találtam sehol, szerintem kifutott

4 kedvelés

Fú skacok … én erre lennék kíváncsi.
Gesztenyés :hugs:

6 kedvelés

Nem tudok spanyolul, de szerintem egyet beraktam a kosárba… :rofl: Ergó ott van.

7 kedvelés

Köszi a tippet! Igen, ahogy látom 5db van készleten, de miért kerülök mindig sz.póágra?… :smile:

Egy hónapja néztem u.itt (is), nem volt készleten és akkor rendeltem be több mindent, szerintem most kihúznám 2027-ig rendelés nélkül… :laughing:

5 kedvelés

Isten ments, hogy kimaradj a kóstolásból, én megvagyok nélküle is. Bartelelhetünk, ha érdekel. :wink:

8 kedvelés

Ezekkel az A&L saját aromákkal óvatosan. Ki lehet jókat fogni de olcsó húsnak…:grinning_face_with_smiling_eyes:

Bombo cuccok után lehet azt mondod, hogy szar minőség.

7 kedvelés

Ezt abszolúte csak alátámasztani tudom .. illetve bármit írnak .. 15% annyival kell keverni :joy:

7 kedvelés

Köszi szépen a felajánlást! Egyrészt én nem tudom mit adhatnék (néhány kivétellel minden aromám már bontott kóstolás miatt), másrészt már elkezdtem nézelődni és szerintem lesz más is amit tudok kosárba dobni… ez a vásárlás függőség nagyon veszélyes…. :smile:

5 kedvelés

Hu, akkor már nem lesz, mire rendelek! Nehogy véletlenül benézzem és a kosárba tegyem!! :grin:

5 kedvelés

Azért 2-t légyszi hagyjál nekem :smile: én még csak nézelődtem de csak este tudok majd nekiülni…

4 kedvelés

A bűvös szám! :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

Ebből meghagyom mind az 5-töt!! :grinning_face_with_smiling_eyes: Ha rendelek csak Blendfeelt !! De gyümi, menta, citrus félék nélkül!! :laughing:

4 kedvelés

Pedig már azt hittem engedtél a csábításnak és a mixeket is kipróbálod :smile:

5 kedvelés

Megtanultam én is :heart:

3 kedvelés

Na valamiben egyet értünk :joy: Mentha nem kell :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Akkor már kezd alakulni a dolog!! :grin:

4 kedvelés

Azt mondod ?
Hát akkor még nézelődök tovább.
Desszert ízvonalban gondolkozom most, azokat keresek nagyon.

Ez pl. nálam most a Top 1 íz. :hugs:

5 kedvelés