Az az szép . Lássuk a bírák ponszámait . 8 ,9, 7 , 8 és a román bírótol egy 10 pontos
Egy klasszikus idézet ugrott be…
“A pálinka mámora nagystílű belenyugvás. Meggyőz arról, hogy semmi sem fontos. Földi bajaidra feleletül megajándékoz az idő és a tér fogalmaival. Ilyen roppant átlók között, jelentőségedben eltörpülve, boldog lehetsz megalázottan is, miután úgy érzed, hogy felesleges a világ és a semmi is fontos, ha szereted. Ilyen egy közönyös, cseppfolyós Tolsztoj ez a pálinka. A vörösbor fáj, de azt mondja: “Jó lenne élni!” Ha többet iszol, így szól: “Élni kell!” Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: “Élni fogsz!” És ez akkor is szép, ha nem igaz. Menj a fenébe, fiam.”
Valahogy ismerős volt nekem a hely és beugrott. Ez a salgótarjáni buszállomás büféje . A körbüfé még felújítás elött.
Te narancs ez most mért kellet . Ez se mai készült Vác . Magyar hangok a fene se emlékszik 3 db ra futotta nekik .
Megfejelem, ehhez kell a kivonatot Blendfeel Umami meg egy Tiramisu likőr
Ő
Különben is fél berúgás, pénzkidobás!!
Hát .. akkor vegyészkedjünk
Ezeket fixen keverem
Ezekből meg sztm csak kóstoló-t
Nem sok megy el a desszertböl ,ha nincs benne gyümölcs..
Na
Almás-szőlős Pegaze jól hangzik!
Sárgabarackos madelenne szerintem nagyot fog durrantani.
A classic MLB tényleg egy klasszikusbár más gyártótól szívtam 11-ben
de ha igaz, hordozza a vonásokat.
Majd kérünk véleményt róluk.
Elvileg valami méz jegyeket kell benne érezni …
Melóba csak dohányos aromát szipuzok … álltalában valami Ry4 féleséget ..kíváncsi leszek rá . @Arpee írt egy beszámolót ennek a márkának egy másik termékéröl már az is jön ide Tibi bácsinak
Abból vettem még áfonyásat is .. nehéz döntés volt ,hogy most melyiket
Volt egy enyhe mézes beütése, még valami USA Mix jellegű műdohány rémlik - bár a jobbik fajtából, egész napos volt.
Citrus grapefruitos dohány volt, igen Classic American Blend.
Az az … 3 üveg jön remélem nekem is bejövős lesz
Szerethető lesz, főleg, ha hagyod érni, és kihúzod vele a jóidőig. Kívánja a napfényt, és a szabadtéri italt…
Martfű Delfin kocsma felírat:" Nincs 7/2-es boroskóla árúsítás!"