Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (1. rész)

Az az szép . Lássuk a bírák ponszámait . 8 ,9, 7 , 8 és a román bírótol egy 10 pontos

4 kedvelés

Egy klasszikus idézet ugrott be…
“A pálinka mámora nagystílű belenyugvás. Meggyőz arról, hogy semmi sem fontos. Földi bajaidra feleletül megajándékoz az idő és a tér fogalmaival. Ilyen roppant átlók között, jelentőségedben eltörpülve, boldog lehetsz megalázottan is, miután úgy érzed, hogy felesleges a világ és a semmi is fontos, ha szereted. Ilyen egy közönyös, cseppfolyós Tolsztoj ez a pálinka. A vörösbor fáj, de azt mondja: “Jó lenne élni!” Ha többet iszol, így szól: “Élni kell!” Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: “Élni fogsz!” És ez akkor is szép, ha nem igaz. Menj a fenébe, fiam.”

5 kedvelés

People Clap GIF

5 kedvelés

Valahogy ismerős volt nekem a hely és beugrott. Ez a salgótarjáni buszállomás büféje . A körbüfé még felújítás elött.

2 kedvelés
2 kedvelés

Te narancs ez most mért kellet :rofl: . Ez se mai készült Vác . Magyar hangok a fene se emlékszik 3 db ra futotta nekik .

2 kedvelés

Megfejelem, ehhez kell a kivonatot Blendfeel Umami :joy:meg egy Tiramisu likőr

3 kedvelés

Ő

Angry What Is This GIF by Adult Swim

3 kedvelés

Különben is fél berúgás, pénzkidobás!! :grin:

5 kedvelés

Hát .. akkor vegyészkedjünk :joy::joy:

Ezeket fixen keverem

Ezekből meg sztm csak kóstoló-t :joy::joy::joy:

Nem sok megy el a desszertböl ,ha nincs benne gyümölcs..

Na

Vintage Bubbling GIF

12 kedvelés

Almás-szőlős Pegaze jól hangzik! :fire::ok_hand:t2:

Sárgabarackos madelenne szerintem nagyot fog durrantani. :grin:

4 kedvelés

A classic MLB tényleg egy klasszikus​:+1:bár más gyártótól szívtam 11-ben :grin:de ha igaz, hordozza a vonásokat.

3 kedvelés

Majd kérünk véleményt róluk. :hugs:

3 kedvelés

Elvileg valami méz jegyeket kell benne érezni …
Melóba csak dohányos aromát szipuzok … álltalában valami Ry4 féleséget ..kíváncsi leszek rá :heart::joy:. @Arpee írt egy beszámolót ennek a márkának egy másik termékéröl már az is jön ide Tibi bácsinak :joy:

5 kedvelés

Abból vettem még áfonyásat is .. nehéz döntés volt ,hogy most melyiket :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Volt egy enyhe mézes beütése, még valami USA Mix jellegű műdohány rémlik - bár a jobbik fajtából, egész napos volt.

3 kedvelés

Citrus grapefruitos dohány volt, igen Classic American Blend.

5 kedvelés

Az az … 3 üveg jön :joy::heart: remélem nekem is bejövős lesz

3 kedvelés

Szerethető lesz, főleg, ha hagyod érni, és kihúzod vele a jóidőig. Kívánja a napfényt, és a szabadtéri italt… :wink:

3 kedvelés

Martfű Delfin kocsma felírat:" Nincs 7/2-es boroskóla árúsítás!"

Paul Giamatti Wine GIF

3 kedvelés