Mixing ratio

Nálunk van 20mg - os is ..

7 Likes

Oké,de annak lehet tudni a PG/VG arányát?

7 Likes

Szóval akkor 36 db x 1450, az annyi, mint…:smiling_face_with_horns:

6 Likes

Itt a mutyiba 50/50

7 Likes

@xxx_zsozso azt javaslom, hogy először derítsd ki milyen erősségű, illetve összetételű (PG/VG) arányú boostert tudsz beszerezni. Ha 20mg/ml 50/50 akkor, a kérdésedre megvan a válasz. Azonban, ha 18mg/ml 70/30 vagy más arányú,akkor számolgatunk tovább. :slightly_smiling_face:

7 Likes

Vagy legyél bátor és rendelj külföldről nem ipari mennyiségben saját felelősségére … Jelenleg ezek az opciók
… Nem egyszerű a véperek élete mostanság

7 Likes

Szerintem vegyél olyat ami elérhető a tabakban…amint kézben van jöhet a matek

6 Likes

Sziasztok :slightly_smiling_face:

A tegnapi beszélgetésünkből kifolyólag kíváncsi lettem, hogy nálunk mi az aktuális helyzet a boosterekkel kapcsolatban, így bepályáztam a helyi dohi mutyiba érdeklődni.

Jelenleg itt kapható.( Ez a Velencei-tónál.)

Az eladó hölgy azt mondta, hogy nem tartanak sokat belőle, mert nem nagyon van rá kereslet, de kérésre tudnak rendelni.

1450 Ft-os darabáron elérhető.18 mg-os, 10 ml-es. A PG/VG arány nincs feltüntetve a dobozon, de az ezzel kapcsolatos tévedésemet korrigálom, ugyanis biztos nem 100 PG-s az összetevők alapján. Viszont pontosan nem derült ki a dobozáról és a hölgy sem tudta megmondani. Lehet benne van a dobozban, a leírásban. Ezt nem tudom, mert nem vettem meg. Feltételezem, hogy ez ugyanaz lehet, amit Te is mutattál @John.

Az eladó megengedte lefotózni:

Na, hát ennyi, nálunk legalább lehet kapni, ha nagyon kellene.

10 Likes